Vi vil takke deg for at du valgte Law & More. Vi er et tverrfaglig advokatfirma og skattekonsulent med kontorer i Eindhoven og Amsterdam. Hva gjør Law & More unikt er at vi kombinerer det personlige preget av en liten butikk med kunnskapen til et stort advokatfirma. Vi har flere kompetanseområder. Er du nysgjerrig på hvilke? Ta en titt på vår kompetanseside. 

TAKK FOR KONTAKT LAW & MORE

SÅ SVART SOM MULIG VI SENDER DEG ET SVAR

NÅR DU VELGER LAW & MORE

DU VELGER FOR ET RESULTAT Drevet lovlov

Law & More er et dynamisk tverrfaglig nederlandsk advokatfirma og skatterådgivning som spesialiserer seg i nederlandsk selskaps-, handels- og skatterett og har base i Eindhoven og Amsterdam.

Med selskapets og skattemessige bakgrunn, Law & More kombinerer kunnskapen til et stort bedrifts- og skatterådgivningsfirma med oppmerksomhet på detaljer og tilpasset service du forventer av et butikkfirma. Vi er virkelig internasjonale når det gjelder omfanget og arten av våre tjenester, og vi jobber for en rekke sofistikerte nederlandske og internasjonale kunder, fra selskaper og institusjoner til enkeltpersoner.

Law & More har til disposisjon et dedikert team av flerspråklige advokater og skatterådgivere med inngående kunnskap innen felt av nederlandsk kontraktsrett, nederlandsk selskapsrett, nederlandsk skatterett, nederlandsk arbeidsrett og internasjonal eiendomsrett. Selskapet spesialiserer seg også i skatteeffektiv strukturering av eiendeler og aktiviteter, nederlandsk energilov, nederlandsk finanslov og eiendomstransaksjoner.

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Yara Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

FORFATTER OG SKATTERÅDGIVERE

 

Advocaat Eindhoven
Law & More B.V.