TREKKE OPP ET SLIKTET AVTAL
FOREDRE FREMTIDSPROBLEMER

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

Oppgjørsavtale

En oppgjørsavtale er en spesiell type avtale. I en forliksavtale har partene som mål å gjøre avtaler om løsning av en tvist eller en annen usikker situasjon. Det er også en avtale som en arbeidsgiver og en ansatt kan bruke for å frivillig, etter gjensidig avtale, si opp arbeidsavtalen. En forliksavtale kan inngås for alle slags tvister, men brukes oftest i avskjedssaker.

Hva er en forliksavtale?

Når en oppgjørsavtale er inngått, trenger ikke arbeidsgiveren å få tillatelse til oppsigelse av en ansatt fra Dutch Employee Insurance Agency (UWV) eller fra underretten. Dette er en viktig grunn til at arbeidsgivere og ansatte i noen tilfeller liker å si opp en arbeidsavtale på grunnlag av gjensidig avtale ved hjelp av en oppgjørsavtale. En annen viktig grunn til å velge en oppgjørsavtale er det faktum at oppsigelse av en arbeidsavtale kan ordnes raskt og enkelt. Dette utgjør en betydelig forskjell i saksomkostninger og er derfor gunstig for begge parter. Imidlertid er det selvfølgelig mer praktisk for begge parter å komme til avtaler med støtte fra en advokat. Vil du utarbeide en forliksavtale som vil forhindre fremtidige juridiske problemer? Vær så snill og kontakt Law & More.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ADVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Våre bedriftsadvokater er klare for deg

Law and More

Hvert selskap er unikt. Derfor vil du få juridisk rådgivning som er direkte relevant for din bedrift.

Law and More

Merknad om standard

Skulle det komme til det, kan vi også prosedere for deg. Kontakt oss for betingelser.

Law and More

Tilstrekkelig dilligens

Vi setter oss ned med deg for å utarbeide en strategi.

Law and More

Aksjonæravtale

Vil du lage egne regler for dine aksjonærer i tillegg til vedtektene dine? Spør oss om juridisk bistand.

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Innholdet i forliksavtalen

I en forliksavtale er betingelsene for arbeidsavtalen avsluttet. Det nøyaktige innholdet i en oppgjørsavtale avhenger av den spesifikke situasjonen og omstendighetene. Imidlertid er det en rekke ting som alltid er stipulert. For det første er oppsigelsesdatoen en av de viktigste aspektene ved oppgjørsavtalen. For det andre må oppsigelsestiden overholdes. Til slutt må det inngås avtaler om arbeidsperioden som gjenstår frem til utløpstidspunktet. Det er mulig det avtales en periode med fritak for arbeid. I så fall trenger ikke den ansatte lenger å jobbe, men retten til lønn forblir.

Hva kundene sier om oss

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, kolonner:1,filter:ingen,vurdering:på,quote-content:short,charlimitextra:(...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- link:on']

Våre bedriftsadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Det kan også gjøres avtaler om utestående permisjonsbalanse og andre individuelle oppgjør, for eksempel provisjon, bonusordninger eller aksjeordninger. I tillegg vil beløpet for overgangsgodtgjørelsen som er fastsatt i gjensidig konsultasjon mellom arbeidsgiver og arbeidstaker, bli fastsatt i oppgjørsavtalen. Mengden av overgangsgodtgjørelse er ofte gjenstand for forhandlinger og er absolutt av betydning. Det vil derfor være lurt å søke juridisk hjelp i denne saken. Teamet vårt hjelper deg gjerne.

Betingelser med hensyn til forliksavtale

Arbeidstakeren har lovbestemt rett til å tilbakekalle en signert oppgjørsavtale innen to uker. Arbeidsgiveren må ta med arbeidstakers angrerett i avtalen. I tillegg, når en forliksavtale inngås, gis endelig utslipp mellom partene. Dette betyr at arbeidsgiver og arbeidstaker ikke lenger kan kreve noe fra hverandre unntatt annet enn det som er nedfelt i forliksavtalen. Den endelige utslippsbestemmelsen er vanligvis inkludert på slutten av avtalen.

oppgjørsavtaleRett til dagpenger

En oppgjørsavtale må alltid opplyse at arbeidsgiver har tatt initiativ til å si opp arbeidsforholdet. Den ansatte vil da ikke bli straffskyld. Dette er viktig for at arbeidstakeren skal ha rett til å få dagpenger. Følgende vilkår må også være oppfylt for å sikre at arbeidstakeren har rett til å få dagpenger:

  • arbeidsgiver har bedt arbeidstakeren om å godta oppsigelsen;
  • forliksavtalen tar hensyn til oppsigelsesfristen;
  • arbeidstakeren kan bevise at han eller hun har søkt og søker etter ny jobb.

Råd - forhandling - utarbeidelse av oppgjørsavtalen
Vårt team vil gjerne gi deg råd, forhandle for deg og utarbeide hele oppgjørsavtalen for deg. Vi gir råd om rimeligheten i forliksavtalen og gir klarhet. Vi ser også på dine spesifikke ønsker og sikrer at du tar en veloverveid og god beslutning. Når du forhandler, hjelper vi deg å oppnå et optimalt økonomisk resultat med gode forutsetninger

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More