Om oss

Law & MoreLaw & More er et dynamisk tverrfaglig nederlandsk advokatfirma og skatterådgivning som spesialiserer seg i nederlandsk selskaps-, handels- og skatterett og har base i Amsterdam og Eindhoven Science Park - det nederlandske “Silicon Valley” i Nederland.

Med sin nederlandske selskap og skattemessige bakgrunn, Law & More kombinerer kunnskapen til et stort bedrifts- og skatterådgivningsfirma med oppmerksomhet på detaljer og tilpasset service du forventer av et butikkfirma. Vi er virkelig internasjonale når det gjelder omfanget og arten av våre tjenester, og vi jobber for en rekke sofistikerte nederlandske og internasjonale kunder, fra selskaper og institusjoner til enkeltpersoner.

Law & More har til disposisjon et dedikert team av flerspråklige advokater og skatterådgivere med inngående kunnskap innen felt av nederlandsk kontraktsrett, nederlandsk selskapsrett, nederlandsk skatterett, nederlandsk arbeidsrett og internasjonal eiendomsrett. Selskapet spesialiserer seg også i skatteeffektiv strukturering av eiendeler og aktiviteter, nederlandsk energilov, nederlandsk finanslov og eiendomstransaksjoner.

Enten du er et multinasjonalt selskap, en SMB, en fremvoksende virksomhet eller en privatperson, vil du oppdage at tilnærmingen vår forblir den samme: total forpliktelse til å være tilgjengelig og lydhør overfor dine behov til enhver tid. Vi tilbyr mer enn bare teknisk juridisk dyktighet - vi leverer sofistikerte, tverrfaglige løsninger med en personlig service og tilnærming.

Law & More tilbyr også juridisk tvisteløsning og søksmålstjenester til selskaper og enkeltpersoner. Den gjennomfører velbalanserte vurderinger av mulighetene og risikoene i forkant av alle juridiske prosedyrer. Det hjelper klienter fra de tidlige stadiene helt til sluttfasen av rettsforhandlingene, og baserer arbeidet med en gjennomtenkt, avansert strategi. Selskapet fungerer også som en intern advokat for forskjellige nederlandske og internasjonale selskaper.

På toppen av dette har firmaet ekspertise i å gjennomføre komplekse forhandlings- og meklingsprosedyrer i Nederland. Sist, men ikke minst, tilbyr vi våre kunder opplæringskurs, skreddersydd for å tilpasse deres ansattes behov, på en rekke juridiske emner, som er av betydning for det aktuelle selskapet.

Du er velkommen til å ta en titt på hjemmesiden vår, hvor du finner mer informasjon om Law & More. Hvis du ønsker å diskutere en spesifikk juridisk sak, eller hvis du har et spørsmål om våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt.

Vårt firma er medlem av LCS-nettverket av advokater med base i Haag, Brussel og Valencia.