Det er mange situasjoner der ansvarsloven spiller en rolle. Tenk for eksempel på situasjonen der en ansatt lider under en ulykke i forbindelse med eller under utførelsen av arbeidet sitt. I slike tilfeller kan arbeidsgiveren noen ganger holdes juridisk ansvarlig overfor arbeidstakeren for skaden som er påført.

I BEHOV AV EN ANSVARSLOVER?
Spør om lovlig hjelp

Ansvarsadvokat

Det er mange situasjoner der ansvarsloven spiller en rolle. Tenk for eksempel på situasjonen der en ansatt lider under en ulykke i forbindelse med eller under utførelsen av arbeidet sitt. I slike tilfeller kan arbeidsgiveren noen ganger holdes juridisk ansvarlig overfor arbeidstakeren for skaden som er påført. I noen tilfeller kan produsenter holdes ansvarlig. Dette er tilfelle når en forbruker lider skade, og det blir fastslått at skaden er forårsaket av en mangel i produktet. I tillegg kan en direktør i et selskap holdes personlig ansvar i tillegg til eller i stedet for selskapet.

Hurtigmeny

Blir du holdt ansvarlig, eller vil du holde noen ansvarlige? Ansvarsadvokater fra Law & More vil gjerne tilby deg juridisk støtte.

Eksempler på fag vi kan hjelpe deg med:

• Arbeidsgiveransvar;
• Produktansvar;
• Direktøransvar;
• Strengt ansvar;
• Feilbasert ansvar;
• Fagansvar

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Advokat

 Ring +31 40 369 06 80

Hvorfor velge Law & More?

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

"Law & More advokater
er involvert og
kan empati med
klientens problem ”

Arbeidsgiveransvar

Hvis en ansatt lider under en ulykke under eller i forbindelse med utførelsen av sitt arbeid, kan arbeidsgiveren være juridisk ansvarlig overfor den ansatte for skaden som har oppstått. Dette fordi arbeidsgiveren har en spesiell aktsomhetsplikt når arbeidet utføres. Han er ansvarlig for skade som en ansatt har påført under utførelsen av arbeidet, med mindre han kan bevise at han har oppfylt sin aktsomhetsplikt. Hvis arbeidsgiveren kan påvise at han har truffet alle rimelige tiltak for å forhindre en ulykke, er han ikke ansvarlig. I situasjoner der arbeidstakeren har vært forsettlig eller bevisst hensynsløs, kan ikke arbeidsgiveren klandres. Vi ser på alle fakta og omstendigheter og hjelper deg gjerne hvis du blir holdt ansvarlig som arbeidsgiver eller hvis du ønsker å holde arbeidsgiveren din ansvarlig for skade som er påført.

Law & More kan også gjøre dette for deg

Samenwerkingsovereenkomst image

Merknad om standard

Holder det ikke noen avtaler? Vi kan sende skriftlige påminnelser og rettstvist på dine vegne

Intellektuell eiendom

Adopsjonsavtale

Å utarbeide en avtale innebærer mye arbeid. Innhent derfor hjelpen fra

Nationaal -en internasjonale image

Arbeidskontrakt

Ønsker du støtte til å utarbeide en arbeidskontrakt? Ring inn Law & More

Overeenkomst opstellen image

Krav på erstatning

Behandler du erstatningskrav og ønsker du advokatbistand i prosedyren?

Produktansvar

Når du har kjøpt et produkt, forventer du at det skal være solid. Du forventer ikke at bruken av dem vil skade deg. Dessverre kan dette fortsatt skje. Du kan tenke på skader forårsaket av en mangelfull maskin, mat og andre forbrukerprodukter.

Produsenten er juridisk ansvarlig for skaden når det er bevist at skaden var forårsaket av en mangel i produktet. Et produkt blir sett på som mangelfullt hvis det ikke gir den sikkerheten du forventer av det. Hvis du har fått skader som et resultat av et mangelfullt produkt, vil vi gjerne tilby deg juridisk støtte.

Direktøransvar

I prinsippet er selskapet ansvarlig for gjeld som påløper. Imidlertid kan en direktør i et selskap i visse tilfeller holdes personlig ansvarlig i tillegg til eller i stedet for selskapet. En direktør er faktisk forpliktet til å utføre sine oppgaver på riktig måte. Hvis du blir holdt ansvarlig som direktør for en juridisk enhet, kan konsekvensene være betydelige. Law & More bistår direktører som blir møtt med eller truer med ansvarsbeskyldninger. Vi hjelper også parter som ønsker å være ansvarlig for en direktør.

AnsvarslovFeilbasert ansvar

Denne typen ansvar er basert på feil eller uaktsomhet. Hvis du har fått skade, hjelper vi deg med å holde personen som forårsaket denne skaden juridisk ansvarlig. Du kan også kontakte oss for juridisk støtte hvis du holdes ansvarlig av noen andre for å forårsake skade.

Yrkesansvar

Når en selvstendig næringsdrivende profesjonell, for eksempel lege, regnskapsfører eller notar, gjør en profesjonell feil, kan han eller hun holdes juridisk ansvarlig overfor klienter eller pasienter. Men i hvilke tilfeller forekommer en slik profesjonell oppførsel? Dette er et sammensatt spørsmål. Svaret avhenger av alle fakta og omstendigheter i saken.

Hvis du er en selvstendig næringsdrivende og du blir holdt ansvarlig for en profesjonell feil, hjelper vi deg gjerne.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller send oss ​​en e-post:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.