BEHOV AV SKATTEADVOKAT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Skattejurist
/

Skattelov

Skatter i Nederland angår alle som enten bor i eller handler med Nederland.

Både Nederland og Europa (EU) land har alle kompliserte avgiftssystemer som består av vanskelige reguleringer og internasjonale traktater. Det nederlandske skattesystemet, for eksempel, kjenner til mange forskjellige typer lov og skatt, som inntektsskatt, lønnsskatt, omsetningsskatt og selskapsskatt. I tillegg kan alle disse tidligere nevnte systemer, forskrifter og traktater ha betydning for det nederlandske skattesystemet.

Før du starter en virksomhet i Nederland, bør enhver gründer informeres om nederlandske skattemessige aspekter og nederlandske skattetakster. Det er en kunst å bruke skatteregler optimalt for å begrense presset fra nederlandsk skatt til et minimum.

Hva kan Law & More gjøre for å hjelpe deg?

Law & More skatterådgivere bistår med å utvikle en riktig bedriftsstruktur for å optimalt utnytte nederlandske skattefordeler. Nederland sørger for fordelaktige skatteavtaler for multinasjonale selskaper med utenlandske datterselskaper. Bytte av produksjon til andre land kan føre til skattefordeler. Dobbeltbeskatning kan begrenses på grunn av de mange skatteavtalene Nederland har inngått. Også nederlandske importtariffer kan unngås i mange tilfeller.

Law & More, i samarbeid med sine skatterådgivere og sammen med sine klienter, ser på alternativene som nederlandske og EUs skattelov gir. Om nødvendig vil vi samarbeide med pålitelige skatterådgivere og registrerte regnskapsførere i både Nederland og i andre jurisdiksjoner for å gi best mulig råd og løsning til våre nederlandske og internasjonale kunder.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre skatteadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More Bilde

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.