Skatter i Nederland angår alle som enten bor i eller handler med Nederland. Både Nederland og Europa (EU) land har alle kompliserte avgiftssystemer som består av vanskelige reguleringer og internasjonale traktater. Det nederlandske skattesystemet, for eksempel, kjenner til mange forskjellige typer lov og skatt, som inntektsskatt, lønnsskatt, omsetningsskatt og selskapsskatt. I tillegg kan alle disse tidligere nevnte systemer, forskrifter og traktater ha innvirkning på det nederlandske skattesystemet.

INTERNASJONAL & Nasjonal skatteplanlegging
KONTAKT LAW & MORE

Skattejurist

Skatter i Nederland angår alle som enten bor i eller handler med Nederland.

Både Nederland og Europa (EU) land har alle kompliserte avgiftssystemer som består av vanskelige reguleringer og internasjonale traktater. Det nederlandske skattesystemet, for eksempel, kjenner til mange forskjellige typer lov og skatt, som inntektsskatt, lønnsskatt, omsetningsskatt og selskapsskatt. I tillegg kan alle disse tidligere nevnte systemer, forskrifter og traktater ha betydning for det nederlandske skattesystemet.

Før du starter en virksomhet i Nederland, bør enhver gründer informeres om nederlandske skattemessige aspekter og nederlandske skattetakster. Det er en kunst å bruke skatteregler optimalt for å begrense presset fra nederlandsk skatt til et minimum.

Hva kan Law & More gjøre for å hjelpe deg?

Law & More skatterådgivere bistår med å utvikle en riktig bedriftsstruktur for å optimalt utnytte nederlandske skattefordeler. Nederland sørger for fordelaktige skatteavtaler for multinasjonale selskaper med utenlandske datterselskaper. Bytte av produksjon til andre land kan føre til skattefordeler. Dobbeltbeskatning kan begrenses på grunn av de mange skatteavtalene Nederland har inngått. Også nederlandske importtariffer kan unngås i mange tilfeller.

Law & More, i samarbeid med sine skatterådgivere og sammen med sine klienter, ser på alternativene som nederlandske og EUs skattelov gir. Om nødvendig vil vi samarbeide med pålitelige skatterådgivere og registrerte regnskapsførere i både Nederland og i andre jurisdiksjoner for å gi best mulig råd og løsning til våre nederlandske og internasjonale kunder.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

"Law & More advokater
er involvert og
kan empati med
klientens problem ”

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.[e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.