TRENGER DU Transportadvokat?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Transportloven
/

Transportadvokat

Logistikksektoren er dynamisk og alltid bevegende. På grunn av globaliseringen av handelen fraktes flere og flere varer mange kilometer på forskjellige måter. Dette kan omfatte transport til sjøs, vei, jernbane og luft. Mange parter som klienter, transportører, speditører, forsikringsselskaper og mottakere er involvert i denne prosessen. Tross alt blir varer mottatt og fraktet av forskjellige parter.

Selv om denne transportprosessen ofte ikke skaper problemer for alle disse partiene, kan det noen ganger fortsatt gå galt. Når transporten stanser, forsinkes eller lasten blir skadet eller mistet underveis, kan det oppstå ansvarsspørsmål mellom parter. Hvem er ansvarlig og bør derfor kompensere skadene? Og hvilke skritt kan tas hvis et parti rett og slett ikke oppfyller sine forpliktelser? Svaret på disse spørsmålene vil først og fremst måtte finnes på nettet av avtaler mellom alle disse partene.

I tillegg til avtalene mellom partene, må internasjonale forskrifter tas med i betraktningen når vi behandler transportlovsspørsmål. Tross alt foregår transporten ofte internasjonalt og krysser dermed forskjellige landegrenser. Internasjonale regler spiller derfor en viktig rolle. De internasjonale konvensjonene som skal anvendes avhenger av transportmåten. For eksempel gjelder Haag-Visby-regler-konvensjonen for sjøtransport og Montreal-konvensjonen gjelder lufttransport. For eksempel er CMR-konvensjonen viktig i veitransport.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

«Under introduksjonen ble det umiddelbart klart for meg
Det Law & More har en klar plan
av handling"

Imidlertid krysses ikke bare landegrensene av transportloven. Ulike jurisdiksjoner er også lagt inn i forbindelse med transportloven. For eksempel er det en klar overlapping mellom transportlov og arbeidsrett, kontraktsrett, selskapsrett og folkerett. Tross alt sysselsetter transportøren for eksempel underordnede og ordre blir gitt til speditører. I disse situasjonene kan også spørsmål knyttet til transportlovgivning oppstå. Har du å gjøre med et slikt problem? Da er også en bred og oppdatert kunnskap om saker på de nevnte rettsområdene viktig.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre transportadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More Bilde

Våre tjenester

Med tanke på det ovennevnte er logistikksektoren fremfor alt kompleks, og flere aspekter må tas med i betraktningen. På Law & More vi forstår at logistikk innebærer omfattende interesser, både i Nederland og Europa, så vel som over hele verden. Derfor synes vi det er viktig å være et skritt foran potensielle problemer ved å utarbeide (transport) avtaler og generelle vilkår. Det kan for eksempel regulere eller ekskludere ansvar med hensyn til ulike transportlovsspørsmål.

Har du å gjøre med lasteskader, prosedyrer, inkasso eller beslagsproblemer i forbindelse med transportloven? Selv da Law & More teamet er der for deg. Våre advokater er ikke bare eksperter på transportrettsområdet, men også innen andre relaterte rettsområder. Har du andre spørsmål? Vær så snill og kontakt Law & More.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.