BANNER SØKER FOR EN VELDIG FERDIG MIGRANT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
God og rask kommunikasjon

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

Svært kvalifisert migrant - innvandringsadvokat

Kunnskapsmigrantordningen innenfor den nederlandske utlendingens politikk gjør det mulig for selskaper å tiltrekke seg kunnskapsmigranter relativt raskt og enkelt. Høyt kvalifiserte ansatte fra land utenfor Den europeiske union kan jobbe i Nederland i for eksempel en ledende stilling eller som spesialist under gunstige betingelser for ordningen. Både kunnskapsmigranten og arbeidsgiveren må imidlertid oppfylle en rekke betingelser.

Hurtigmeny

Svært dyktige migrantforhold

Er du en kunnskapsinnvandrer og vil du bidra til den nederlandske kunnskapsøkonomien? I så fall trenger du først oppholdstillatelse. Før en oppholdstillatelse blir gitt, må du ha en arbeidsavtale med en arbeidsgiver eller forskningsinstitutt i Nederland som er utpekt av IND som en anerkjent sponsor og er inkludert i det offentlige registeret over anerkjente sponsorer. Du må også tjene tilstrekkelig inntekt, og du må ha avtalt en lønn i tråd med markedet med arbeidsgiveren din.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Våre utlendingsadvokater er klare for deg

Law and More

Søker om oppholdstillatelse

Vil du bo i Nederland?
Vi kan hjelpe deg.

Familiebedrift

Familiegjenforening

Er du ikke sammen med familien din eller er ikke familien med deg? Finn ut hva vi kan gjøre for deg.

Arbeiderbilde

Labout migrasjon

Vil du jobbe og bo i Nederland? Vi kan ordne hele søknadsprosessen.

Vil du at en utenlandsk ansatt skal jobbe lovlig i Nederland? Ta kontakt.

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

I tillegg gjelder en rekke (tilleggs) betingelser for deg som en svært dyktig migrant. Hvilke forhold avhenger nøyaktig av din personlige situasjon. På Law & Moreinnvandringsadvokatene har en rask og personlig tilnærming. De hjelper deg gjerne med søknaden din. Før du fortsetter med søknaden, vil våre spesialister gi deg all nødvendig informasjon slik at du ikke blir møtt med noen overraskelser.

Ikke bare du, men også selskapet der du skal jobbe, må oppfylle visse betingelser. Er du et selskap som vil ansette en dyktig migrant? I så fall må du først bli anerkjent av IND som sponsor. Pålitelighet og kontinuitet i selskapet ditt er viktig. Er bedriften din anerkjent som sponsor? I så fall må bedriften din overholde følgende forpliktelser: administrasjonsplikten, informasjonsplikten og aktsomhetsplikten. Mislykkes ikke bedriften din? I så fall kan dette føre til tilbaketrekking av anerkjennelse som sponsor.

Hva kundene sier om oss

Våre immigrasjonsadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Be om kunnskap migrant

Har du fått oppholdstillatelse? I så fall vil gyldighetsperioden for oppholdstillatelsen din være lik perioden på arbeidsavtalen din med maksimalt 5 år. Tillatelsen kan utvides på ubestemt tid.

I løpet av gyldighetsperioden for oppholdstillatelsen din, kan du bytte arbeidsgiver som en dyktig migrant og bli medlem i et annet selskap som er anerkjent av IND som sponsor. Både den gamle og den nye arbeidsgiveren må rapportere stillingsendringen din til IND innen fire uker.

Blir du arbeidsledig som en dyktig migrant? I så fall har du rett til en søkeperiode på tre måneder fra dagen etter at ansettelsen er avsluttet. Hvis du ikke er i stand til å bli en annen arbeidsgiver (sponsor) som en dyktig migrant i søkeperioden, vil IND trekke tilbake tillatelsen din.

European Blue Card

Høyt dyktig migrant

Fra juni 2011 vil en dyktig migrant kunne søke om EUs blåkort (EUs blåkort) i tillegg til den nødvendige oppholdstillatelsen. EUs blå kort er en kombinert oppholds- og arbeidstillatelse for svært dyktige migranter som ikke har statsborgerskap i en av EUs medlemsstater.

Det europeiske blå kortet gir den dyktige migranten en rekke fordeler. Først av alt, arbeidsgiveren til den dyktige migranten trenger ikke å bli anerkjent av IND som sponsor. I tillegg, som en dyktig migrant, som også har et europeisk blått kort, kan du jobbe i et annet medlemsland etter å ha jobbet i Nederland i 18 måneder, forutsatt at du oppfyller vilkårene i den aktuelle staten.

For å være kvalifisert for det europeiske blå kortet, må du oppfylle strengere vilkår enn for oppholdstillatelse som en dyktig migrant. For eksempel må du ha en ansettelseskontrakt på 12 måneder eller mer, ha fullført minst et 3-årig bachelorstudium i høyere utdanning (hbo) og oppnå minst lønnsgrensen for det blå kortet per måned.

Vårt team av immigrasjonsadvokater vil veilede deg og sende inn en søknad for deg til IND. Vil du ha dette, eller har du andre spørsmål og vil du ha råd? Vær så snill og kontakt Law & More. Vi hjelper deg gjerne.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More