TRENGER DU Arbeidsadvokat?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Ansettelseslov
/

Ansettelseslov

Ansettelsesrett er et utvidet rettsområde. Rettigheter og plikter er regulert i arbeidsavtaler, ansettelsesbestemmelser, tariffavtaler, lovverk og rettsvitenskap. Arbeidsadvokatene til Law & More er kvalifisert og kjent med gjeldende lovgivning og rettsvitenskap.

Hurtigmeny

Arbeidsrettslige spørsmål får ofte vidtrekkende konsekvenser for arbeidsgivere og arbeidstakere. Derfor er det viktig at du får hjelp av en spesialisert og erfaren ansettelsesadvokat. Tross alt kan gode juridiske råd om arbeidsrett på forhånd være avgjørende for fremtiden. Dessverre kan ikke konflikter alltid forhindres, for eksempel i tilfelle oppsigelse, omorganisering eller fravær på grunn av sykdom. Denne typen situasjoner er veldig ubehagelige og emosjonelle og kan skade arbeidsforholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Hvis du er plaget av en arbeidskonfliktkonflikt, Law & More hjelper deg gjerne med å ta de riktige trinnene.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

"Law & More advokater er involvert
og kan føle med
klientens problem ”

Juridisk råd

Law & More tilbyr bistand til virksomheter, lovpålagte ledere, arbeidsgivere og arbeidstakere innen arbeidsrett. Teamet vårt gir juridisk rådgivning og vil prosedere om nødvendig.

Eksempler på emner vi ønsker å hjelpe deg med:

 • utarbeide og evaluere private og kollektive arbeidskontrakter;
 • oppsigelse av arbeidskontrakter for arbeidsgivere og ansatte;
 • bistand i arbeidskonflikter
 • oppsett av personalmappe
 • oppsigelsesprosedyrer
 • spørsmål om lønnskrav
 • unnlatelse
 • spørsmål om tariffavtaler
 • ferie og permisjon
 • sykdom og reintegrering
 • medbestemmelse
 • arbeidsgivers og arbeidstakers ansvar.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre arbeidsadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

arbeidsgivere

Som arbeidsgiver blir du daglig konfrontert med arbeidsrettslige spørsmål. Du må utarbeide arbeidskontrakter, blir konfrontert med funksjonshemmede eller syke ansatte og arbeidskonflikter, eller bedriften din kan måtte omorganisere seg på grunn av endrede markedsforhold. Vet du nøyaktig hva dine rettigheter og plikter er? Uansett hva du måtte møte, hjelper vi deg gjerne. En god arbeidsrettsstrategi er tross alt avgjørende for et sunt selskap.

Ansatte

Som ansatt må du overholde arbeidsretten, både forespurt og uforespurt. Tenk på å godta og signere en arbeidsavtale, en konkurranseklausul og dine rettigheter og plikter i tilfelle sykdom og oppsigelse. Vi hjelper deg gjerne med eventuelle arbeidsrettslige spørsmål du trenger hjelp med.

AnsettelseslovNyttig, tilstrekkelig og gjennomsiktig

I tillegg til ekspertråd, vil du også motta rask juridisk rådgivning. Vi er klar over dette og er vant til å jobbe raskt og presist. Vi sikrer at vi er enkle å nå og raskt kan gi deg praktiske og ekspertråd. Du kan stole på oss for nøyaktige råd som er kortfattede og klare.

Måten vi jobber på er gjennomsiktig og løsningsorientert. Vi inngår samtale med deg for å diskutere saken din, dine ønsker, de juridiske mulighetene og det økonomiske bildet. Vi vil deretter bestemme en endelig strategi i samråd med deg. Hvert trinn blir diskutert med deg, slik at du aldri blir møtt med noen overraskelser.

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.