Ansettelsesrett er et utvidet rettsområde. Rettigheter og plikter er regulert i arbeidsavtaler, ansettelsesbestemmelser, tariffavtaler, lovverk og rettsvitenskap. Arbeidsadvokatene til Law & More er kvalifisert og kjent med gjeldende lovgivning og rettsvitenskap.

I BEHOV AV EN ANSATSLOVER?
Spør om lovlig hjelp

Arbeidsadvokat

Ansettelsesrett er et utvidet rettsområde. Rettigheter og plikter er regulert i arbeidsavtaler, ansettelsesbestemmelser, tariffavtaler, lovverk og rettsvitenskap. Arbeidsadvokatene til Law & More er kvalifisert og kjent med gjeldende lovgivning og rettsvitenskap.

Hurtigmeny

Arbeidsrettslige spørsmål får ofte vidtrekkende konsekvenser for arbeidsgivere og arbeidstakere. Derfor er det viktig at du får hjelp av en spesialisert og erfaren ansettelsesadvokat. Tross alt kan gode juridiske råd om arbeidsrett på forhånd være avgjørende for fremtiden. Dessverre kan ikke konflikter alltid forhindres, for eksempel i tilfelle oppsigelse, omorganisering eller fravær på grunn av sykdom. Denne typen situasjoner er veldig ubehagelige og emosjonelle og kan skade arbeidsforholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Hvis du er plaget av en arbeidskonfliktkonflikt, Law & More hjelper deg gjerne med å ta de riktige trinnene.

Juridisk råd

Law & More tilbyr bistand til virksomheter, lovpålagte ledere, arbeidsgivere og arbeidstakere innen arbeidsrett. Teamet vårt gir juridisk rådgivning og vil prosedere om nødvendig.

Eksempler på emner vi ønsker å hjelpe deg med:

• utarbeide og evaluere private og kollektive arbeidsavtaler;
• oppsigelse av arbeidsavtaler for arbeidsgivere og arbeidstakere;
• hjelp til ansettelsestvister
• konfigurering av en personalfil
• prosedyrer for avskjed
• spørsmål om lønnskrav
• unnlatelse
• spørsmål angående tariffavtaler
• ferie og permisjon
• sykdom og reintegrering
• medbestemmelse
• arbeidsgivers og ansattes ansvar.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

"Law & More advokater
er involvert og
kan empati med
klientens problem ”

arbeidsgivere

Som arbeidsgiver blir du daglig konfrontert med arbeidsrettslige spørsmål. Du må utarbeide arbeidskontrakter, blir konfrontert med funksjonshemmede eller syke ansatte og arbeidskonflikter, eller bedriften din kan måtte omorganisere seg på grunn av endrede markedsforhold. Vet du nøyaktig hva dine rettigheter og plikter er? Uansett hva du måtte møte, hjelper vi deg gjerne. En god arbeidsrettsstrategi er tross alt avgjørende for et sunt selskap.

Ansatte

Som ansatt må du overholde arbeidsretten, både forespurt og uforespurt. Tenk på å godta og signere en arbeidsavtale, en konkurranseklausul og dine rettigheter og plikter i tilfelle sykdom og oppsigelse. Vi hjelper deg gjerne med eventuelle arbeidsrettslige spørsmål du trenger hjelp med.

Ansettelseslov

Nyttig, tilstrekkelig og gjennomsiktig

I tillegg til ekspertråd, vil du også motta rask juridisk rådgivning. Vi er klar over dette og er vant til å jobbe raskt og presist. Vi sikrer at vi er enkle å nå og raskt kan gi deg praktiske og ekspertråd. Du kan stole på oss for nøyaktige råd som er kortfattede og klare.

Måten vi jobber på er gjennomsiktig og løsningsorientert. Vi inngår samtale med deg for å diskutere saken din, dine ønsker, de juridiske mulighetene og det økonomiske bildet. Vi vil deretter bestemme en endelig strategi i samråd med deg. Hvert trinn blir diskutert med deg, slik at du aldri blir møtt med noen overraskelser.

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.