TEAM

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Innen Law & More, Tom tar for seg allmennpraksis. Han er forhandler og prosessfullmektig på kontoret.

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Innen Law & More Maxim fokuserer på å betjene kunder fra eurasiske markeder i Nederland innen nederlandsk selskapsrett, nederlandsk handelsrett, internasjonal handelsrett, selskapsfinansiering og fusjoner og oppkjøp, etablering og styring av komplekse internasjonale prosjekter og skatte- / finansstrukturer.
Innen Law & More, Ruby er spesialisert innen kontraktsrett, selskapsrett og selskapsrettslige tjenester. Hun kan også ansettes som bedriftsadvokat for ditt selskap.
Innen Law & More, Aylin arbeider hovedsakelig innen person- og familierett, arbeidsrett og migrasjonsrett.

Sevinc Hoeben-Azizova

Legal Counsel

Innen Law & More, Sevinc støtter teamet der det er nødvendig og behandler ulike juridiske spørsmål og utarbeidelse av (prosessuelle) dokumenter. Bortsett fra nederlandsk og engelsk, snakker Sevinc også russisk, tyrkisk og aserisk.

Max Mendor

Marketing Manager

 

Max Mendor, en dyktig ekspert med et omfattende utvalg av tekniske ferdigheter, har en dyp forståelse av selskapets organisasjon og ledelse. Som medie- og markedssjef på Law & More, spiller han en sentral rolle i å forbedre firmaets synlighet og omdømme. Med sin dedikasjon til å holde seg oppdatert på bransjetrender og utnytte banebrytende strategier, har Max sin ekspertise vært medvirkende til å drive firmaets vekst og suksess.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.