TRENGER DU SAMARBEIDSAVTALE?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Samarbeidsavtaler
/

Samarbeidsavtaler

Hver gründer eller privatperson må forholde seg til etablering av en samarbeidsavtale. Avtalens innhold må bestemmes nøye. Å utarbeide en avtale er derfor en oppgave for spesialister. Tross alt, i praksis hender det ofte at ikke alle detaljer blir nøye gjennomtenkt. En standard samarbeidsavtale er lett å finne og laste ned på nettet. En slik standardavtale virker en billig og rask løsning, men det er den ikke. Til tross for gode intensjoner og avtale på forhånd, ser det ofte ut til å være klausuler i en slik kontrakt som er uklar eller åpen for flere tolkninger i etterkant.

Det er derfor viktig å søke råd hos en spesialisert advokat om samarbeidsavtaler. Det vil forhindre uklarheter og kostbare prosedyrer i fremtiden. Vi kan gi deg råd under forhandlingene dine, og hvis du ønsker det, også representere deg. Er du interessert i råd? Så kontakt oss.

Samarbeidskontrakt

Tolkningen av en samarbeidskontrakt, spørsmålet om en kontrakt er oppfylt på riktig måte og konsekvensene av mangelfull oppfyllelse av en kontrakt er daglige emner. En samarbeidskontrakt er en av spesialitetene i Law & More.

Trenger du hjelp til å utarbeide en samarbeidskontrakt? Er avtalene ikke oppfylt, og vil du avslutte samarbeidet? Eller har du en tvist som følge av en avtale? Dette er spørsmål som våre advokater om samarbeidskontrakter vil hjelpe deg med. Vi har all nødvendig kunnskap for å gi deg en best mulig løsning.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Emner håndtert av Law & Moreadvokater inkluderer:

 • utforming og vurdering av faste og midlertidige kontrakter;
 • avslutning av kontrakter (oppsigelse, oppløsning, annullering);
 • sette den andre parten i mislighold i tilfelle manglende overholdelse av en samarbeidsavtale;
 • håndtering av tvister som følge av en avtale;
 • forhandle innholdet i en samarbeidskontrakt.

Law & More er et internasjonalt selskap angående omfanget og arten av sine tjenester. Dette betyr at i tillegg til nasjonale samarbeidsavtaler, er vårt fokus også på internasjonale avtaler. Internasjonale avtaler krever ekstra oppmerksomhet angående gjeldende lover og regler og riktig oversettelse av juridiske vilkår. Vi er også aktive for oppstart ved å hjelpe dem med en vellykket lansering.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre advokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More Bilde

Utarbeide en samarbeidsavtale

Som spesialister innen samarbeidsavtaler blir vi kalt inn for å utarbeide eller overvåke mange forskjellige typer avtaler. Nedenfor finner du noen eksempler:

 • ansettelseskontrakter;
 • Generelle vilkår og betingelser;
 • aksjonæravtaler;
 • leie- og leasingavtaler;
 • penger låneavtaler;
 • byggekontrakter;
 • kjøps- og salgsavtaler;
 • forsendelsesavtaler;
 • agentkontrakter;
 • taushetsavtaler;
 • overtakelseskontrakter;
 • fikse avtaler;
 • distribusjonsavtaler.

Hvis du ansetter Law & More for å utarbeide en samarbeidsavtale, snakker vi med deg for å finne ut hva dine ønsker er. Deretter vil vi undersøke mulighetene og utarbeide en avtale for deg med omhu.

Vi er vant til å jobbe raskt og presist, og du trenger ikke vente lenge på svar på spørsmålene dine. Trenger du hjelp til å utarbeide en samarbeidsavtale? Fyll ut kontaktskjemaet til Law & More.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.