TRENGER SIVIL ADVOKAT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
God og rask kommunikasjon

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

Sivil lov

Sivilrett er en samlebetegnelse for alle rettsområder hvor det er konflikt mellom borgere, mellom borgere og virksomheter og mellom virksomheter. Sivilrett er også kjent som sivilrett. Sivilrett kan igjen deles inn i mange ulike rettsområder. Eksempler inkluderer eiendomsrett, ansettelseslov og family law.

Varelov

Eiendomsretten regulerer spørsmål som omhandler en persons eiendeler. Faktisk er eiendomsretten en del av eiendomsretten. Eiendomsretten behandler spørsmål om eierskap og kontroll med varer. Eiendom betyr alle ting og eiendomsrettigheter. Med eiendomsrett kan du tenke deg en bankkonto. Varer, på den annen side, er alle gjenstander som en person kan berøre. Med ting skilles det da mellom løsøre og fast eiendom. Fast eiendom er grunnen, bygningene og verkene knyttet til grunnen. Alt annet faller inn under kategorien løsøre, for eksempel bil.

Har du en tvist om hvem som eier et stykke jord? Ønsker du å etablere panterett? Eller vil du vite når du lovlig eier en bil? Våre advokater hjelper deg gjerne når du har et spørsmål om eiendomsrett

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Bedriftsadvokat

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Ansettelseslov

Ansettelseslov er et stort rettsområde. Rettigheter og plikter er regulert i arbeidsavtaler, arbeidsreglement, tariffavtaler, lover og rettspraksis. I tillegg kan arbeidsrettslige spørsmål ha vidtrekkende konsekvenser for arbeidsgivere, arbeidstakere eller til og med begge deler. Det er derfor viktig at du søker bistand fra en spesialisert og erfaren arbeidsadvokat. God juridisk rådgivning på forhånd kan tross alt være avgjørende for fremtiden. Konflikter kan dessverre ikke alltid unngås, for eksempel ved oppsigelse, omorganisering eller sykemelding. En slik situasjon er svært ubehagelig og emosjonell og kan skade arbeidsforholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker betydelig. Skulle du lide av en arbeidskonflikt, Law & More hjelper deg gjerne med å ta de riktige stegene. Sammen skal vi se etter og finne den rette løsningen. Arbeidsadvokatene kl Law & More er sakkyndige og oppdatert med gjeldende lovverk og rettspraksis.

Hva kundene sier om oss

Våre sivile advokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Familie Jus

Familie Jus tar for seg alt som skjer eller må skje i familien din. Det vanligste juridiske spørsmålet i familierettspraksis er skilsmisse. Bortsett fra skilsmisse, kan du også tenke på å anerkjenne barnet ditt, nekte foreldreskap, få omsorg for barna eller en adopsjonsprosess, for eksempel. Dette er alle saker som må ordnes på riktig måte slik at du ikke får problemer senere. Ser du etter et advokatfirma som spesialiserer seg på familierett? Da har du kommet til rett sted. Law & More tilbyr deg juridisk hjelp innen familierett. Våre familierettsadvokater står til tjeneste med personlig rådgivning.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More