Det er mange situasjoner der strafferett spiller en rolle i livene våre. Det er derfor vi ofte møter det ved en tilfeldighet. For eksempel kan du tenke på situasjonen der du hadde en drink for mange og bestemte deg for å kjøre. Hvis du blir arrestert etter en alkoholkontroll har du et problem. I så fall kan du bli bøtelagt eller til og med få stevning.

BEHOV TIL EN KRIMINAL LOVER?
KONTAKT LAW & MORE

Kontakt oss

Kriminell advokat

Det er mange situasjoner der strafferett spiller en rolle i livene våre. Det er derfor vi ofte møter det ved en tilfeldighet. For eksempel kan du tenke på situasjonen der du hadde en drink for mange og bestemte deg for å kjøre. Hvis du blir arrestert etter en alkoholkontroll har du et problem. I så fall kan du bli bøtelagt eller til og med få stevning. En annen vanlig situasjon er at på grunn av uvitenhet eller uforsiktighet, inneholder passasjervesker forbudte artikler som er hentet fra ferie, varer eller midler som er angitt feil. Uansett årsak kan konsekvensene av disse handlingene være alvorlige, og de straffbare bøtene kan stige til et beløp på 8,200 XNUMX euro.

Hurtigmeny

Som gründer eller direktør i et selskap kan du også støte på strafferett som et resultat av din forretningsstilling. Dette kan være tilfelle, etter at verifiserte myndigheter har verifisert, er selskapet mistenkt for svindel eller uvanlige transaksjoner. Dessuten kan deltakelse i næringslivet ubevisst føre til et økonomisk brudd eller brudd på miljølovgivningen som kan gjelde for virksomheten din. Slike handlinger kan ha alvorlige konsekvenser for din bedrift og føre til svært høye bøter. Finner du deg i denne typen situasjoner, eller trenger du mer informasjon? Ikke nøl med å kontakte de kriminelle advokatene til Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Hvorfor velge Law & More?

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

“Det effektive arbeidet
gjorde det rimelig for meg
lite selskap. Jeg vil sterkt
anbefaler Law & More
til noe selskap i
Nederland. ”

Offert for straffeloven

Det kan også skje at du blir konfrontert med strafferetten fra 'offerets' perspektiv. I disse dager gjør vi flere kjøp via internett. Vanligvis går alt bra, og du får det du bestilte. Dessverre, noen ganger går det galt: du har betalt mye penger for visse ting som en telefon eller bærbar PC, men selgeren har aldri levert varene og har ikke tenkt å gjøre det. Tross alt, hvis du vil informere hvor eiendelene dine er, er selgeren ingen steder å finne. I så fall kan du bli utsatt for kriminelle svindel.

I tilfeller der du ved et uhell støter på strafferett, anbefales det å kontakte en sakkyndig advokat på Law & More. Hver hendelse i sammenheng med strafferett kan være drastisk, og handlingene i straffesaken kan følge hverandre raskt. På Law & More vi forstår at strafferettslige handlinger kan ha stor innvirkning på livet ditt, og det er derfor vi fokuserer på å løse klientens problem raskt og effektivt. De kriminelle advokatene kl Law & More er glade for å tilby deg juridisk støtte innen områdene:

• Trafikk straffelov;
• Bedrageri;
• Foretaks strafferett;
• Svindel.

Kompetansen til de strafferettslige advokatene til Law & More

Trafikk

Trafikk straffelov

Er du beskyldt for å ha kjørt under påvirkning av alkohol eller narkotika? Be om vår juridiske bistand.

Bedrageri

Bedrageri

Blir du beskyldt for svindel?
Vi kan gi deg råd

Foretaks strafferett

Foretaks strafferett

Risikerer du selskapets strafferettslige problemer?
Vi kan hjelpe deg

Svindel

Svindel

Har du blitt lurt?
Start en rettslig prosedyre

Trafikk straffelov

Som sjåfør av et kjøretøy må du beholde fra farlig oppførsel. Slik oppførsel er ofte tilfelle når det er forbruk av alkohol i trafikken. Folk kommer jevnlig bak rattet i bilen etter at de drakk for mye. Blir du arrestert etter en alkoholkontroll, eller mottar du en straff eller stevning? Da er det lurt å skaffe deg en ekspert advokat. Kjøring under påvirkning av alkohol straffes tross alt med alvorlige straffer som kan løpe opp til tre måneder i fengsel eller en bot på 8,300 XNUMX euro, og du kan til og med få en kjøresuspensjon. Imidlertid er det mulig at reglene blir overtrådt av politiet og domstolene under avhørene eller under alkoholsjekken. Det kan til og med være slik at alkoholtesten ikke gir gyldig bevis, og at den kan løse seg til oppløsning. I noen tilfeller gjelder ikke boten eller kjøresuspensjonen. Law & More har sakkyndige advokater innen trafikk strafferett som er glade for å gi deg råd eller hjelpe deg i saksgangen. Du kan finne mer informasjon om farlig oppførsel i trafikk og fyllekjøring på vår trafikknettsted.

Bedrageri

Når du reiser til Nederland, passerer du toll. På det tidspunktet har du ikke lov til å frakte forbudte varer. Hvis det ikke er tilfelle, eller hvis tollmyndighetene finner forbudte varer som følge av uvitenhet eller uoppmerksomhet, kan en straffesanksjon følge. Opprinnelseslandet eller din nasjonalitet har ingen innflytelse på denne saken. Den mest sannsynlige og vanlige sanksjonen er en bot. Hvis du har fått en bot, og du ikke er enig, kan du gjøre innvendinger mot dette hos den nederlandske påtalemyndigheten innen to uker. Hvis du betaler boten umiddelbart, foretar du også en gjeldsbevisning. Det er derfor det er viktig å først konsultere en advokat om din situasjon. Vårt team av advokater oppnår en ekspertkunnskap og kan gi deg råd og veilede i enhver saksgang. Trenger du hjelp eller har du andre spørsmål? Vær så snill og kontakt Law & More. Du kan finne mer informasjon om risikoen og konsekvensene ved å ta forbudte varer i bloggen vår: 'The Dutch Customs'.

Strafferettslig bildeForetaks straffelov

I dag blir selskaper i økende grad konfrontert med strafferett. Det kan for eksempel hende at selskapet ditt mistenkes for å ha gitt uriktige selvangivelser eller for å ha brutt miljøbestemmelser. Slike forhold er sammensatte og kan føre til vidtrekkende konsekvenser, både personlige og forretningsmessige. I denne typen situasjoner er det viktig å konsultere en advokat raskt. En ekspert advokat vil ikke bare påpeke pliktene dine, for eksempel informasjonsplikten til skattemyndighetene, men også sikre at rettighetene du (som selskap) har, for eksempel retten til å tie, ikke blir krenket. Har du å gjøre med strafferett som selskap og ønsker du råd eller advokatbistand i din situasjon? Du kan stole på Law & More. Våre spesialister har en profesjonell tilnærming og vet hvordan de kan hjelpe deg videre.

Svindel

Under visse omstendigheter kan du føle deg svindlet, for eksempel når du har kjøpt varer på internett, betalt mye penger for det og aldri mottatt det, uten juridiske egenskaper ved en kriminell svindel. For å kunne si at en svindel er kriminell i juridisk forstand, må det være usannheter eller løgner som selgeren bruker for å selge noe. Svindel er lovlig beskrevet som å flytte en annen person til å levere penger og varer, uten intensjon om å levere noe til gjengjeld. Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg? Kontakt advokatene våre. Law & Moreadvokater har en personlig tilnærming og kan vurdere din situasjon og dine muligheter.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 (0) 40 369 06 80 av send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Kontakt-orange

Law & More B.V.