BEHOV AV STRAFFERADVOKAT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

Criminal Law

Strafferetten innebærer at strafferetten skal vurdere om noen har begått et straffbart forhold og det bør idømmes straff. En mistenkt kan kun dømmes for en straffbar handling. Dette kan være en forseelse, en mindre forseelse som å kjøre over rødt lys, eller en forbrytelse. Forseelser er mer alvorlige lovbrudd som vold eller bedrageri.

Det er mange situasjoner der straffeloven spiller en rolle. Det er derfor mulig at du kommer i kontakt med den ved en tilfeldighet eller ved et uhell. Det kan for eksempel hende at du ikke skjønner det etter en hyggelig fest, men setter deg bak rattet med bare én drink for mye og blir stoppet etter en alkoholsjekk. I så fall kan du forvente en bot eller til og med en stevning på dørmatten din. En annen vanlig situasjon er at passasjerbaggene på grunn av uvitenhet eller uoppmerksomhet inneholder forbudte varer tatt fra ferie eller varer eller penger som er feildeklarert. Uavhengig av årsak kan konsekvensene av disse handlingene være alvorlige og straffebøtene kan bli så høye som 8,200 XNUMX euro. Law & More har en rekke ekspertise:

  • Offer
  • Bakvaskelse og ærekrenkelse
  • Trafikkstraffeloven
  • Vare- og identitetssvindel
  • Internett-svindel
  • Foretaks straffelov
  • Cannabis/narkotika

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Kompetansen til de strafferettslige advokatene til Law & More

Trafikk straffelov

Trafikk straffelov

Er du beskyldt for å ha kjørt under påvirkning av alkohol eller narkotika? Be om vår juridiske bistand.

Bedrageri

Bedrageri

Blir du beskyldt for svindel?
Vi kan gi deg råd.

bedrifts-strafferett-image

Foretaks strafferett

Risikerer du selskapets strafferettslige problemer?
Vi kan hjelpe deg.

Svindel

Svindel

Har du blitt lurt?
Start en rettssak.

«Det effektive arbeidet gjorde det rimelig for min lille bedrift. Jeg vil anbefale på det sterkeste Law & More til ethvert selskap i Nederland"

Hvordan foregår en generell strafferettssak?

Hver sak er unik. Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål om din egen sak, kan du alltid ta kontakt Law & More på telefon eller e-post. For å gi deg et inntrykk av strafferetten forklarer vi nedenfor hvordan en generell straffesak går frem.

Trinn 1 – kontakt oss

Hvis du blir pågrepet av politiet, blir du tatt med til politistasjonen. Politiet kan holde deg i inntil 6 timer for avhør på politistasjonen, ikke medregnet tiden mellom 00:00 og 09:00. Det er lurt å bruke advokat da politiet vil stille deg spørsmål for å samle bevis mot deg. Du kan få oppnevnt advokat gratis, men du kan også velge en spesialistadvokat som advokatene fra Law & More.

Trinn 2 – forundersøkelsen

Forundersøkelsen starter allerede i avhørsøyeblikket. I denne fasen vil du måtte forholde deg til politiet og Statsadvokatembetet (OM), som skal etterforske om du har begått lovbruddet som mistenkt. Dersom det under eller etter avhøret viser seg at de 6 timene ikke var nok til å fastslå fakta, kan statsadvokaten – assisterende statsadvokat – beslutte å varetektsfengsle deg i lengre tid for videre etterforskning. Du kan ikke lenger bli varetektsfengslet for mindre lovbrudd der det ikke er midlertidig forvaring.

Hva kundene sier om oss

Våre straffeadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Trinn 3 – innkallingen

Dersom statsadvokaten mener at saken din bør opp for retten, får du en stevning fra Statsadvokaten. I stevningen står det for hvilket lovbrudd du vil bli tiltalt for og hvor og når dommeren skal behandle saken. I tillegg står det i stevningen hvilken type dommer som skal avgjøre saken. Dette kan være kantonaldommeren for lovbrudd (mindre lovbrudd), politidommeren (for et lovbrudd som kan straffes med fengselsstraff på høyst ett år), flerdommerkammeret (mer alvorlige lovbrudd behandles av tre dommere) eller økonomisk dommer (for økonomiske lovbrudd). Du kan protestere mot stevningen dersom du mener at du har blitt innkalt urettmessig. Dette kan du gjøre innen 8 dager etter at stevningen er forkynt for deg (du har formelt mottatt stevningen). Det er viktig å bruke advokat til dette.

Trinn 4 – økten

En høring finner sted i enhver straffesak. Hvis det er en stor sak, er den første høringen en proforma høring. Saken vil ikke bli realitetsbehandlet, men hva Statsadvokaten eller advokaten din fortsatt ønsker å etterforske vil bli undersøkt. I mindre saker er det ofte kun én høring. Du har ikke plikt til å komme til høringen, men du har alltid rett til det. Hvis du ikke kommer til høringen, kan du gi advokaten din fullmakt til å forsvare deg. Dersom du ikke svarer i det hele tatt på stevningen og ikke gir advokat fullmakt til å forsvare deg, så er det snakk om fravær. Da vil høringen og saken bli behandlet uten din tilstedeværelse. Dommeren kan imidlertid forplikte deg til å møte på rettsmøtet.

Trinn 5 – dommen

Når dommeren avgjør avhenger av type sak og hvilken type dommer som behandler saken din. Kantondommeren og politidommeren avsier ofte dom muntlig umiddelbart. For større forbrytelser er det ofte flere dommere og du vil motta avgjørelsen – dommen – innen 2 uker etter rettssaken.

Trinn 6 – Anke

Hvis du ikke er enig i dommerens avgjørelse, kan du anke til lagmannsretten.

Mistenkt for en straffbar handling?
Slik kan du saksøke en person for injurier eller bakvaskelse

strafrecht-bilde

Straffeprosessen starter med å anmelde en forbrytelse til politiet. Hvis politiet og statsadvokaten mistenker deg for å ha begått et lovbrudd, er du mistenkt. Det kan imidlertid være slik at du påstår at du ikke har begått lovbruddet, at situasjonen beskrevet ovenfor var en ganske annen. Hva kan du gjøre da?

Først av alt er det viktig å huske at en mistenkt er uskyldig inntil det motsatte er bevist. Du er bare skyldig i et straffbart forhold dersom strafferetten erklærer deg slik i dommen eller statsadvokaten i straffeordren. Du kan klage på dette i kassasjon. Det at du er mistenkt betyr ikke at du også er gjerningsmannen. I tillegg kan du anklage den som anklager deg for å ha begått et lovbrudd, for eksempel hvis du er anklaget for å ha voldtatt det påståtte offeret, for bakvaskelse. Dette betyr at noen anklager deg for et usant faktum og skader ditt rykte eller at du bevisst blir ærekrenket. Dette er en straffbar handling. Rådføre Law & More for mer informasjon om saksøking for bakvaskelse og ærekrenkelse. Vi hjelper deg gjerne.

Hvorfor velge kriminelle advokater av Law & More?

Kriminaladvokatene til Law & More tilby deg juridisk rådgivning gjennom hele straffeprosessen. Vi vet at straffesaker er stressende og legger derfor ekstra verdi til vår tilstrekkelige og umiddelbare tilgjengelighet. Gode ​​straffeadvokater er dyre, og det er derfor Law & More anser det som viktig å opprettholde et godt forhold mellom pris og kvalitet. Vi behandler din sak med omhu og integritet. Hvis du ønsker å kontakte oss, vennligst send en e-post til info@lawandmore.nl eller ring +31 40 369 06 80.

Ofte Stilte Spørsmål

En straffeadvokat er en advokat spesialisert i straffesaker. Du trenger en straffeadvokat dersom du er mistenkt for å begå en straffbar handling. En straffbar handling er et brudd på loven eller en forbrytelse, som kan resultere i en sanksjon som bot, samfunnstjeneste eller fengsel.
En straffeadvokat bistår deg i straffeprosessen. Dersom du mistenkes for å begå en straffbar handling, vanligvis en alvorlig forseelse eller forbrytelse, vil regjeringen – statsadvokaten – sette i gang en strafferettslig etterforskning. Hvis statsadvokaten bestemmer seg for å straffeforfølge deg, må du møte i retten. Våre straffeadvokater vil bistå deg gjennom hele straffeprosessen. De beskytter dine interesser under politietterforskningen og forsvarer dine interesser i retten.
Før du blir avhørt av politiet for første gang, vil du få mulighet til å kontakte advokat. Du får da gratis tildelt advokat. Du kan også velge en advokat som ikke er betalt av det offentlige, slik som advokatene på Law & More. Vi står for en personlig tilnærming og behandler din sak på riktig måte. Kostnadene varierer mellom EUR 195 og EUR 275, eksklusiv moms, per time, avhengig av kompleksiteten i saken.

Å konsultere en straffeadvokat er ikke obligatorisk, men det er fornuftig. Det er lurt å kontakte en straffeadvokat umiddelbart dersom du har kommet i kontakt med politiet. Dette fordi du har rett til bistand fra en straffeadvokat. Politiet vil stille deg spørsmål for å samle bevis mot deg. Derfor bør du vite at du ikke er forpliktet til å svare på politiets spørsmål og at det er lurt å umiddelbart kontakte en straffeadvokat som representerer deg.

Har du for eksempel mistet førerkortet og ønsker en advokat spesialisert i trafikkstrafferett? Eller har du blitt arrestert for besittelse av våpen, vold, bedrageri, overfall, hvitvasking, forfalskning eller underslag, så kan du komme til Law & More. Vi kan også hjelpe deg i narkotikasaker, som besittelse av hamp, marihuana eller kokain.

Du er pågrepet når politiet tar deg med til politistasjonen for avhør. Det er ikke obligatorisk å involvere en straffeadvokat dersom du er pågrepet, men det er lurt å gjøre det. Dette fordi du har rett til bistand fra en straffeadvokat. Advokatene kl Law & More kan bistå deg under avhøret og eventuelle etterfølgende straffesaker.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More