TRENGER MEDIE advokat?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Medieadvokat
/

Medieadvokat

Begrepet media dekker aviser, TV, radio og internett. Det kan hende at du eller din bedrift dukker opp i media uvitende og på en negativ måte. I vår moderne verden der informasjon blir delt og lagret online, kan dette fortsette å jage deg. Det er derfor viktig å ta de riktige tiltakene hvis du opplever medieproblemer.

Medierett inkluderer forskjellige rettsområder. Spesiell oppmerksomhet kan rettes mot opphavsrettslovgivning, personvernlovgivning og portrettrettigheter. Når du svarer på spørsmålet om en publikasjon er ulovlig, må din rett til beskyttelse av ære og omdømme veies opp mot ytringsfriheten.

Ved elektronisk ærekrenkelse er det viktig at bevisene blir registrert riktig. I tilfelle ulovlig e-post, er det viktig at denne e-posten oppbevares i elektronisk form. Videre er det mulig å registrere bevis på bewijsonline.nl. Dette sikrer at du har lydisolert.

Law & More kan hjelpe deg i alle saker som angår medielovgivning. Advokatene våre kan gi deg råd og svare på alle spørsmålene dine.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre medieadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More Bilde

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.