Beskyttelse av personvernrettigheter blir stadig viktigere i vårt nåværende samfunn. Dette kan for en stor del tilskrives digitalisering, en utvikling der informasjon oftere behandles i digital form. Dessverre innebærer digitalisering også risikoer. For å ivareta personvernet vårt, er personvernforskrifter etablert.

LAW & MORE KAN hjelpe deg
I NOEN SAMMEN OM MEDIERETTLIG

Medieadvokat

Begrepet media dekker aviser, TV, radio og internett. Det kan hende at du eller din bedrift dukker opp i media uvitende og på en negativ måte. I vår moderne verden der informasjon blir delt og lagret online, kan dette fortsette å jage deg. Det er derfor viktig å ta de riktige tiltakene hvis du opplever medieproblemer.

Medierett inkluderer forskjellige rettsområder. Spesiell oppmerksomhet kan rettes mot opphavsrettslovgivning, personvernlovgivning og portrettrettigheter. Når du svarer på spørsmålet om en publikasjon er ulovlig, må din rett til beskyttelse av ære og omdømme veies opp mot ytringsfriheten.

Ved elektronisk ærekrenkelse er det viktig at bevisene blir registrert riktig. I tilfelle ulovlig e-post, er det viktig at denne e-posten oppbevares i elektronisk form. Videre er det mulig å registrere bevis på bewijsonline.nl. Dette sikrer at du har lydisolert.

Law & More kan hjelpe deg i alle saker som angår medielovgivning. Advokatene våre kan gi deg råd og svare på alle spørsmålene dine.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

"Law & More advokater
er involvert og
kan empati med
klientens problem ”

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.