SPESIELLE OMRÅDER

Eurasia er betegnelsen på det geografiske området som består av Europa og Asia. Vi kombinerer kunnskapen om disse markedene med vår ekspertise innen de forskjellige nederlandske og internasjonale jurisdiksjoner. Gjennom denne unike kombinasjonen er vi i stand til å tilby full service til eurasiske bedrifter og enkeltpersoner.

Som et selskap som opererer innenfor disse sektorene, kan du komme over alle slags vanskelige juridiske problemer. Tross alt står disse sektorene aldri stille, de utvikler seg aktivt. Advokatene våre er eksperter på områdene disse sektorene krysser av og kan gi bedriften din juridisk rådgivning eller assistanse, for eksempel om produktansvar.

Selv om en tvist får følelser til å løpe høyt, med det resultat at begge parter ikke ser en løsning lenger, kl Law & More vi mener at en felles løsning som tilfredsstiller alle involverte parter, kan bli funnet gjennom mekling. I denne prosessen Law & More meklere tar ikke bare hensyn til interessene til begge parter under konsultasjonen, men garanterer også juridisk og emosjonell hjelp.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.