Spesielle områder

Eurasia er betegnelsen på det geografiske området som består av Europa og Asia. Vi kombinerer kunnskapen om disse markedene med vår ekspertise innen de forskjellige nederlandske og internasjonale jurisdiksjoner. Gjennom denne unike kombinasjonen er vi i stand til å tilby full service til eurasiske bedrifter og enkeltpersoner.

Som et selskap som opererer innenfor disse sektorene, kan du komme over alle slags vanskelige juridiske problemer. Tross alt står disse sektorene aldri stille, de utvikler seg aktivt. Advokatene våre er eksperter på områdene disse sektorene krysser av og kan gi bedriften din juridisk rådgivning eller assistanse, for eksempel om produktansvar.

Selv om en tvist får følelser til å løpe høyt, med det resultat at begge parter ikke ser en løsning lenger, kl Law & More vi mener at en felles løsning som tilfredsstiller alle involverte parter, kan bli funnet gjennom mekling. I denne prosessen Law & More meklere tar ikke bare hensyn til interessene til begge parter under konsultasjonen, men garanterer også juridisk og emosjonell hjelp.

Law & More B.V.