BEHOV AV Expat ADVOKAT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

Expat-tjenester

Mens du bor og jobber i Nederland, kan du som utvandrer komme over flere juridiske problemer. Tross alt er nederlandsk lovgivning sammensatt og omfatter ulike jurisdiksjoner som ofte trekker seg sammen eller krysser hverandre. For eksempel for en utvist kan det oppstå forskjellige juridiske spørsmål innen:

Kontraktsrett. Når kan utleier for eksempel si opp leieavtalen eller avslutte kjøpsavtalen som kjøper? Hvilke (tilleggs) betingelser er knyttet til expat-kontrakten din, og hva betyr de?

Ansettelseslov. Hva om du må takle sykdom? Har du som utvandret rett til sluttvederlag eller dagpenger? Gjelder nederlands oppsigelsesvern i ditt tilfelle når du blir møtt med oppsigelse?

Ansvarslov. Hvem er ansvarlig hvis en viss avtale blir brutt? Hvem kan du holde ansvar når en (arbeidsrelatert) ulykke inntreffer? Og er du personlig ansvarlig hvis en annen person lider skade som følge av dine handlinger?

Innvandringslov. Trenger du oppholdstillatelse for å bo eller jobbe i Nederland? Og i så fall, hvilke betingelser trenger du å oppfylle? Og hvilke konsekvenser har arbeidsledighet for oppholdstillatelsen din eller ikke?

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Bedriftsadvokat

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Uansett hvilket juridisk spørsmål eller jurisdiksjon du har å gjøre med, er det viktig at du er klar over din juridiske stilling. Tross alt, du vil ikke bli møtt med overraskelser (i etterkant). Law & More har et dedikert team av flerspråklige advokater som er eksperter på kontraktsrett, ansvarsrett, arbeids- og utlendingsrett og kan informere deg om din juridiske stilling. I tillegg kan de hjelpe deg med å utarbeide og sjekke kontrakter eller søke om oppholdstillatelse. Leter du etter en annen jurisdiksjon? Så kan du se vår ekspertise-side, som viser alle våre jurisdiksjoner.

Hva kundene sier om oss

Våre Expat-advokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Handler du en tvist i Nederland? Også da Law & More er der for deg. Når partene er i en konfliktsituasjon, er det et vanlig og ofte raskt grep å gå til sak. Rettsforhandlinger tilbyr imidlertid ikke alltid den beste løsningen, og konflikter mellom parter kan løses bedre og mer effektivt på en annen måte, for eksempel gjennom mekling. Våre advokater hjelper deg fra de tidlige stadiene til den siste fasen av tvisten. På den måten gjør de et informert estimat av risikoer og muligheter på forhånd. I begge tilfeller, Law & MoreAdvokater baserer seg deretter på en veloverveid strategi som er bestemt sammen med deg.

Har du et juridisk problem i Nederland, og vil du se det løst? Vær så snill og kontakt Law & More. Der de fleste advokater bare tilbyr juridisk kunnskap og et kritisk syn, Law & Moreadvokater tilbyr noe ekstra. I tillegg til vår kunnskap om nederlandsk (prosessuell) rett, har vi omfattende internasjonal erfaring. Kontoret vårt er ikke bare internasjonalt når det gjelder omfanget og arten av sine tjenester, men også med hensyn til utvalget av avanserte lokale og internasjonale kunder. Det er grunnen til at vi kl Law & More forstå utfordringene expats står overfor og kan hjelpe deg best mulig gjennom en praktisk og personlig tilnærming.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More