Hva er kvasi-kontrakt

En kvasi-kontrakt er en kontrakt som opprettes av domstolen når det ikke eksisterer en slik offisiell kontrakt mellom partene, og det er en tvist om betaling for varer eller tjenester som leveres. Domstoler oppretter kvasi-kontrakter for å forhindre at en part blir urettferdig beriket, eller fra å dra fordel av situasjonen når han ikke fortjener å gjøre det.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående kvasikontrakt? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Vår Avtalerettsadvokat hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.