KARRIEREMULIGHETER

Law & More

Law & More er et dynamisk, tverrfaglig advokatfirma, lokalisert i Vitenparken i Eindhoven; også kalt Silicon Valley of the Netherlands. Vi kombinerer kunnskapen til et stort bedrifts- og skattekontor med den personlige oppmerksomheten og skreddersydde servicen som passer et boutiquekontor. Advokatfirmaet vårt er virkelig internasjonalt når det gjelder omfanget og arten av tjenestene våre og jobber for en rekke sofistikerte nederlandske og internasjonale klienter, fra selskaper og institusjoner til enkeltpersoner. For å kunne yte våre klienter best mulig service har vi et dedikert team av flerspråklige advokater og jurister, som blant annet behersker russisk språk. Teamet har en hyggelig og uformell atmosfære.

Vi har for tiden plass til en studentpraktikant. Som studentpraktikant deltar du i vår daglige praksis og får utmerket støtte. På slutten av praksisplassen din vil du motta en praksisplassvurdering fra oss og du vil gå et skritt videre med å svare på spørsmålet om advokatyrket er noe for deg. Praktikantens varighet bestemmes i samråd.

Profil

Vi forventer følgende fra studentene / studentene våre:
  • Utmerket skriveferdigheter
  • Utmerket beherskelse av både det nederlandske og det engelske språket
  • Du holder på med juridisk utdanning på HBO- eller WO-nivå
  • Du har påviselig interesse for selskapsrett, kontraktsrett, familierett eller utlendingsrett
  • Du har en ikke-tull holdning og er talentfull og ambisiøs
  • Du er tilgjengelig i 3-6 måneder

Respons

Vil du svare på denne ledige stillingen? Send CV, motivasjonsbrev og liste over merker til info@lawandmore.nl. Du kan rette brevet til Mr. TGLM Meevis. Law & More er alltid interessert i å bli kjent med talentfulle og ambisiøse fagpersoner med god utdanning og profesjonell bakgrunn.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.