TRENGER ET FORELØPENDE JURIDISK RÅD?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
God og rask kommunikasjon

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

/
Midlertidig advokat
/

Midlertidig juridisk rådgiver

Trenger du en advokat i selskapet ditt midlertidig? Forsikre deg om at selskapet ditt har tilstrekkelig juridisk støtte og ring inn en midlertidig advokat fra Law & More med en gang. Årsaken til å ansette en midlertidig advokat er forskjellig for hvert selskap. Det kan være at du har en endring i selskapet ditt, en syk ansatt, du vil ta igjen forfalt arbeid eller du vil være sikker på at et prosjekt går bra. Alle slags forskjellige problemer kan løses ved å ansette en midlertidig advokat fra Law & More. Disse problemene kan føre til at bedriften din ikke presterer maksimalt, og det kan få negative konsekvenser. Hovedmålet med å ansette en midlertidig advokat er å garantere kvaliteten på din bedrift. Dette er mulig fordi han eller hun gir et nytt og friskt blikk på selskapet ditt. Siden advokaten også lettere kan ta uavhengige avgjørelser, trenger du ikke vente lenge på å ta valg.

Ansette en midlertidig advokat

Vi i Law & More mener det er viktig at det er en forestilling til gjengjeld når du ansetter en midlertidig advokat. Det er derfor vi har advokater med mange års erfaring som også har den spesialiserte kunnskapen til en advokat, slik at du kan distribuere dem umiddelbart. For eksempel, skal du starte et prosjekt, planlegger du en omorganisering eller tar du midlertidig permisjon? Ring så inn en av Law & Moreer midlertidige advokater.

Maxim Hodak-bilde

Maxim Hodak

PARTNER / ADVOKATER

maxim.hodak@lawandmore.nl

Hvorfor ansette en midlertidig advokat fra Law & More?

Kunnskap

Kunnskapsnivå

Interimsadvokatene til Law & More er allerede på kunnskapsnivå.

Ingen forsinkelse

Ingen forsinkelse

Ikke halt etter på jobb og ansett en midlertidig advokat.

Juridisk kunnskap

Juridisk kunnskap

Våre midlertidige advokater har også kunnskap om advokat.

Team

Umiddelbart distribuerbar

Ta igjen forfalt arbeid da våre midlertidige advokater kan settes inn umiddelbart.

– Diskutert i innledningen en klar handlingsplan. Er involvert og kan føle med klientens problem”

Når du ansetter en midlertidig bedriftsadvokat, er det viktig at denne advokaten kan distribueres på kort varsel. Vi kl Law & More arbeide for at våre midlertidige bedriftsadvokater kan distribueres på kort varsel for ditt selskap, slik at du kan fortsette å jobbe uten avbrudd. Advokatene til Law & More hjelpe deg i den daglige rettssaken, men kan også utføre arbeid som forventes av en profesjonell advokat. Videre kan våre spesialister samarbeide med din juridiske avdeling og med dine andre interne og eksterne rådgivere, men de kan også plukke opp store prosjekter i din bedrift og gi uavhengig rådgivning. Trenger du en midlertidig advokat? Ta deretter kontakt med advokatene på Law & More.

Hva kundene sier om oss

Veldig kundevennlig service og perfekt veiledning!

Mr. Meevis har bistått meg i en arbeidsrettssak. Dette gjorde han, sammen med sin assistent Yara, med stor profesjonalitet og integritet. I tillegg til sine egenskaper som profesjonell advokat, forble han til enhver tid likestilt, et menneske med en sjel, som ga en varm og trygg følelse. Jeg gikk inn på kontoret hans med hendene i håret, Mr. Meevis ga meg umiddelbart følelsen av at jeg kunne slippe håret mitt og han ville ta over fra det øyeblikket av, ordene hans ble til handling og løftene hans ble holdt. Det jeg liker best er den direkte kontakten, uansett dag/tid så var han der når jeg trengte han! En topper! Takk Tom!

Nora

Eindhoven

10

Utmerket

Aylin er en av de beste skilsmisseadvokatene som alltid er tilgjengelig og gir svar med detaljer. Selv om vi måtte styre prosessen vår fra forskjellige land, møtte vi ingen vanskeligheter. Hun administrerte prosessen vår veldig raskt og smidig.

Ezgi Balik

Harlem

10

Bra jobbet Aylin

Veldig profesjonell og alltid effektiv på kommunikasjon. Bra gjort!

Martin

Lelystad

10

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

mike

Hoogeloon

10

Flott resultat og hyggelig samarbeid

Jeg presenterte min sak til LAW and More og ble hjulpet raskt, vennlig og fremfor alt effektivt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Sabine

Eindhoven

10

Veldig god håndtering av min sak

Jeg vil takke Aylin veldig for innsatsen. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Kunden er alltid sentral hos henne og vi har blitt veldig godt hjulpet. Kunnskapsrik og meget god kommunikasjon. Anbefaler virkelig dette kontoret!

Sahin kara

Veldhoven

10

Juridisk fornøyd med tjenestene som tilbys

Situasjonen min ble løst på en måte der jeg bare kan si at resultatet er som jeg ønsket det skulle være. Jeg ble hjulpet til min tilfredshet og måten Aylin opptrådte på kan beskrives som nøyaktig, transparent og besluttsom.

Arsalan

Mierlo

10

Alt godt tilrettelagt

Fra starten hadde vi et godt klikk med advokaten, hun hjalp oss med å gå riktig vei og fjernet mulige usikkerhetsmomenter. Hun var tydelig og en folkelig person som vi opplevde som veldig hyggelig. Hun gjorde informasjonen klar og gjennom henne visste vi nøyaktig hva vi skulle gjøre og hva vi kunne forvente. En veldig hyggelig opplevelse med Law and more, men spesielt med advokaten vi hadde kontakt med.

Vera

Helmond

10

Veldig kunnskapsrike og vennlige mennesker

Veldig god og profesjonell (juridisk) service. Kommunikasjon og samarbeid er veldig godt og raskt. Ik ben geholpen dør dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Kort sagt, jeg hadde god erfaring med dette kontoret.

Mehmet

Eindhoven

10

Flott

Veldig vennlige mennesker og veldig god service ... kan ikke si noe annet som er super hjulpet. Skulle det skje vil jeg definitivt komme tilbake.

Jacky

Bree

10

Våre midlertidige advokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.