Trenger du en advokat i selskapet ditt midlertidig? Forsikre deg om at selskapet ditt har tilstrekkelig juridisk støtte og ring inn en midlertidig advokat fra Law & More med en gang. Årsaken til å ansette en midlertidig advokat er forskjellig for hvert selskap. Det kan være at du har en endring i selskapet ditt, en syk ansatt, du vil ta igjen forfalt arbeid eller du vil være sikker på at et prosjekt går bra.

Leter du etter en spesialist for midlertidig utvidelse?
KONTAKT LAW & MORE

Midlertidig advokat

Trenger du en advokat i selskapet ditt midlertidig? Forsikre deg om at selskapet ditt har tilstrekkelig juridisk støtte og ring inn en midlertidig advokat fra Law & More med en gang. Årsaken til å ansette en midlertidig advokat er forskjellig for hvert selskap. Det kan være at du har en endring i selskapet ditt, en syk ansatt, du vil ta igjen forfalt arbeid eller du vil være sikker på at et prosjekt går bra. Alle slags forskjellige problemer kan løses ved å ansette en midlertidig advokat fra Law & More. Disse problemene kan føre til at bedriften din ikke presterer maksimalt, og det kan få negative konsekvenser. Hovedmålet med å ansette en midlertidig advokat er å garantere kvaliteten på din bedrift. Dette er mulig fordi han eller hun gir et nytt og friskt blikk på selskapet ditt. Siden advokaten også lettere kan ta uavhengige avgjørelser, trenger du ikke vente lenge på å ta valg.

Ansette en midlertidig advokat

Vi i Law & More mener det er viktig at det er en forestilling til gjengjeld når du ansetter en midlertidig advokat. Det er derfor vi har advokater med mange års erfaring som også har den spesialiserte kunnskapen til en advokat, slik at du kan distribuere dem umiddelbart. For eksempel, skal du starte et prosjekt, planlegger du en omorganisering eller tar du midlertidig permisjon? Ring så inn en av Law & Moreer midlertidige advokater.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Hvorfor velge Law & More?

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

“Diskutert i innledningen
snakk en klar handlingsplan.
Er involvert og kan empati
med klientens problem ”

Når du ansetter en midlertidig bedriftsadvokat, er det viktig at denne advokaten kan distribueres på kort varsel. Vi kl Law & More arbeide for at våre midlertidige bedriftsadvokater kan distribueres på kort varsel for ditt selskap, slik at du kan fortsette å jobbe uten avbrudd. Advokatene til Law & More hjelpe deg i den daglige rettssaken, men kan også utføre arbeid som forventes av en profesjonell advokat. Videre kan våre spesialister samarbeide med din juridiske avdeling og med dine andre interne og eksterne rådgivere, men de kan også plukke opp store prosjekter i din bedrift og gi uavhengig rådgivning. Trenger du en midlertidig advokat? Ta deretter kontakt med advokatene på Law & More.

Hvorfor ansette en midlertidig advokat fra Law & More?

Kunnskapsnivå

Kunnskapsnivå

Interimsadvokatene til Law & More er allerede på et kunnskapsnivå

Ingen forsinkelse

Ingen forsinkelse

Ikke heng etter på jobben og ansett en midlertidig advokat

Juridisk kunnskap

Juridisk kunnskap

Våre foreløpige advokater har også kunnskapen fra en advokat

Umiddelbart distribuerbar

Umiddelbart distribuerbar

Fang opp forfalt arbeid da våre midlertidige advokater kan settes inn umiddelbart

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.