Maxim Hodak er en nederlandsk advokat med omfattende internasjonal (intern) juridisk erfaring med spesielt fokus på å betjene klienter fra euroasiske markeder i Nederland innen nederlandsk selskapsrett, nederlandsk handelsrett, internasjonal handelsrett, selskap finans og fusjoner og oppkjøp, etablering og styring av komplekse internasjonale prosjekter og skatte- / finansstrukturer. Maxim Hodak kommuniserer på nederlandsk, tysk, fransk, engelsk, russisk og ukrainsk. Maxim Hodak har fokusert på klienter fra Eurasia som et svar på et økende behov for slike klienter for å få en dyp juridisk rådgivning og støtte i rammen av å etablere virksomhet og strukturere eiendeler og aktiviteter i og gjennom den nederlandske jurisdiksjonen. Maxim Hodak begynte sin juridiske karriere i Clifford Chance Brussel i 2002. Deretter har han jobbet som advokat i ING Bank i Nederland. I 2005 ble han bedt om å bli med på en internasjonal TV-kanal som generaladvokat og administrerende direktør i holdingselskapet for å støtte enheten i den internasjonale veksten og utvidelsen fra Nederland. Fra og med 2009 fortsatte Maxim Hodak å tilby juridiske tjenester til ulike eurasiske kunder i Nederland med fokus på selskaps- og kontraktsrett, internasjonal skatt, strukturering av eiendeler og prosjektfinansiering. Maxim Hodak har en mastergrad i jus (University of Amsterdam) og en høyere grad utdannet profesjonell utdanning innen området Investment Finance (EHSAL Management School, Brussel). Maxim Hodak er videre opptatt av fortsatt nederlandsk juridisk og skatteutdanning.

Maxim Hodak

Maxim Hodak-bilde

Maxim Hodak er en nederlandsk advokat med omfattende internasjonal (intern) juridisk erfaring med særlig fokus på å betjene kunder fra eurasiske markeder i Nederland innen nederlandsk selskapsrett, nederlandsk handelsrett, internasjonal handelsrett, selskapsfinansiering og fusjoner og anskaffelser, etablering og styring av komplekse internasjonale prosjekter og skatte- / finansstrukturer. Maxim Hodak kommuniserer på nederlandsk, tysk, fransk, engelsk, russisk og ukrainsk.

Maxim Hodak har fokusert på klienter fra Eurasia som et svar på et økende behov hos slike kunder til å motta en omfattende juridisk rådgivning og støtte i rammen av å sette opp drifter og strukturere eiendeler og aktiviteter i og gjennom den nederlandske jurisdiksjonen.

Maxim Hodak begynte sin juridiske karriere i Clifford Chance Brussel i 2002. Deretter har han jobbet som advokatfullmektig i ING Bank i Nederland. I 2005 ble han bedt om å melde seg inn i en internasjonal TV-kanal som daglig leder og administrerende direktør i holdingselskapet for å støtte enheten i den internasjonale veksten og ekspansjonen fra Nederland. Fra og med 2009 fortsatte Maxim Hodak å tilby juridiske tjenester til forskjellige eurasiske kunder i Nederland med fokus på selskaps- og kontraktsrett, internasjonal skatt, kapitalstrukturering og prosjektfinansiering.

Maxim Hodak har en mastergrad i jus (University of Amsterdam) og en etterutdannet profesjonsutdanning innen Investment Finance (EHSAL Management School, Brussel). Maxim Hodak er videre opptatt av fortsatt nederlandsk juridisk og skatteopplæring.

Law & More B.V.