Sivil skilsmisse

En sivil skilsmisse er også kjent som en samarbeidsskille, som betyr en skilsmisse som overholder samarbeidslover. I en sivil skilsmisse eller samarbeidsmessig skilsmisse beholder begge sider råd, som inntar en samarbeidsstil og jobber sammen for å prøve å løse problemer, eller i det minste minimere omfanget og omfanget av tvisten. Rådgivere og deres klienter søker å bygge konsensus og ta så mange avgjørelser som mulig utenfor retten.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående skilsmisse? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Våre Skilsmisse advokater hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.