Underholdsbidrag

I noen stater kjent som ”ektefellevedlikehold”, kan underholdsbidrag tildeles en mann eller kone. Underholdsbidrag refererer til rettskjente betalinger tildelt en ektefelle eller tidligere ektefelle innenfor en separasjons- eller skilsmisseavtale. Årsaken bak er å gi økonomisk støtte til ektefellen som gir lavere inntekt, eller i noen tilfeller ingen inntekt i det hele tatt. For eksempel, i tilfeller der det er barn involvert, har mannen historisk sett vært forsørgeren, og kvinnen kan ha gitt opp en karriere for å oppdra barna og vil være i økonomisk ulempe etter et separasjon eller en skilsmisse. Lovene i mange stater dikterer at en skilt ektefelle har rett til å leve den samme livskvaliteten som de tidligere hadde da de var gift.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående skilsmisse? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Våre Skilsmisse advokater hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.