private kunder

Som privatperson kan du komme i kontakt med loven på en rekke måter. Law & More bistår privatkunder på forskjellige rettsområder. Vi har kompetanse innen:

Enten det er en komplisert skilsmisse, få oppholdstillatelse, arbeidsavtaler og avskjed eller beskyttelse av dine personopplysninger, våre spesialister er der for deg og leter etter den beste måten å nå målet ditt.

Først av alt analyserer vi situasjonen din, og sammen med deg bestemmer vi taktikken og ruten vi skal følge. Vi diskuterer gebyrene vi tar, og vi gjør klare avtaler om dette. Vi legger stor verdi til god og tydelig kommunikasjon med våre kunder, og vi reagerer derfor alltid raskt og vi er involvert i saken din. Vår tilnærming er personlig, direkte og resultatorientert. Korte, klare linjer mellom advokat og klient er en selvfølge for oss.

Har du et juridisk problem og trenger du hjelp fra en spesialist? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er glade og villige til å gi deg råd, hjelpe deg i forhandlinger og om nødvendig representere deg i en juridisk prosedyre.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.