Eiendomsrett består av alle juridiske aspekter ved fast eiendom. Vi kl Law & More kan hjelpe deg med juridisk rådgivning når det oppstår spørsmål eller konflikter om kjøp og salg av fast eiendom. I tillegg til at vi kan gi deg juridisk rådgivning innen byggeloven og husleierett.

TRENGER EIENDOMSLOVLIST?
RING I EIENDOMSLOVLOVER

Real Estate Advokat

Eiendomsrett består av alle juridiske aspekter ved fast eiendom. Vi kl Law & More kan hjelpe deg med juridisk rådgivning når det oppstår spørsmål eller konflikter om kjøp og salg av fast eiendom. I tillegg til at vi kan gi deg juridisk rådgivning innen byggeloven og husleierett.

Hurtigmeny

Byggelov

Som gründer innen byggsektoren samarbeider du med mange forskjellige parter. Rektorer, arkitekter og entreprenører må gjøre klare avtaler, fordi aktivitetene til hver av disse partene er nært knyttet til hverandre. På grunn av mangfoldet av samarbeidene i byggeprosessen er hver part bundet til flere forpliktelser og rettigheter som er fastsatt i loven. Som en konsekvens av kompleksiteten i samarbeidene, kan alle slags juridiske problemer oppstå. Hva er dine forpliktelser og rettigheter overfor den andre parten? Hvem kan holdes ansvarlig i tilfelle skade som følge av en strukturell feil. Law & More har muligheten til å gi deg juridisk rådgivning og kan prosedere om nødvendig.

Videre kan vi gi deg råd om alle juridiske regler som konstruksjoner må overholde. På denne måten kan juridiske problemer, for eksempel ansvar, forebygges så mye som mulig.

Om kort tid kan vi gi deg følgende handlinger:

• Fastsettelse av dine rettigheter og plikter som aktør i den strukturelle prosessen;
• Gi råd om vilkårene som en konstruksjon må overholde;
• Hjelp i tilfelle du blir holdt ansvarlig.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

Tjenestene til Law & More

Selskapsrett

Bedriftsadvokat

Hvert selskap er unikt. Derfor vil du motta juridisk rådgivning som er direkte relevant for din bedrift

Merknad om standard

Interim advokat

Trenger du advokat midlertidig? Gi tilstrekkelig juridisk støtte takket være Law & More

Advocate

Innvandringsadvokat

Vi behandler saker som gjelder innleggelse, opphold, deportering og romvesen

Aksjonæravtale

Forretningsadvokat

Hver gründer må forholde seg til selskapsrett. Forbered deg godt på dette.

"Law & More advokater
er involvert og
kan empati med
klientens problem ”

Utleielov

Law & More bistår både leietakere og utleiere i å forhindre og løse juridiske problemer. Leietakere og utleiere har spesielle juridiske forpliktelser. Disse inneholder en regulerende karakter som betyr at partene kan erstatte dem med sine egne avtaler. I tillegg er det obligatoriske bestemmelser innen husleielov. Man kan ikke skille seg fra disse reglene, som fremst har til hensikt å beskytte leietakeren da det er den svakere parten, ved kontrakt. Hvis du er posisjonert i en situasjon der din motpart ikke overholder avtalene sine, er det flere handlinger som kan forsøkes. I slike tilfeller kan du stole på oss for å gi deg den juridiske råd du trenger.

Eksempler på fag som vi kan hjelpe deg med:

• utarbeidelse av en leieavtale hvis du er en utleier;
• tvister om forklaringen på avtalen;
• iverksette handlinger hvis leietaker eller utleier ikke opptrer i samsvar med inngåtte avtaler;
• oppsigelse av leieavtalen.

Leie av forretningsovernatting

Hvis du ønsker å drive en virksomhet, trenger du et forretningsområde. Når du har til hensikt å leie en forretningsbolig, må det utarbeides en leieavtale. Det er spesifikke juridiske regler for leie av forretningsboliger. Det vi kan hjelpe deg med er som følger

• bestemme arten for leieavtale og tilhørende rettigheter og plikter;
• gi råd i tilfelle endringer i leieprisen;
• gi råd om klareringsbeskyttelse.

Er du tiltrukket av en sjarmerende bygning? I tilfelle du ønsker å leie dette bygget, er det nødvendig å vite om aktivitetene du har som mål å ... er i samsvar med bestemmelsen som kommunen har adressert til en bygning. Law & More står til disposisjon for kunnskapen om reguleringsplaner og er i stand til å avgjøre om plassen er.

Eiendomsrett

Kjøp av forretningsovernatting

Hvis du har tenkt å kjøpe en eiendom til bedriften din, eller du allerede eier en, kan vi hjelpe deg med følgende emner:

• forhandlinger om kjøpsavtalen;
• forklaring på avtalen;
• brudd på kontrakten av utleier;
• oppsigelse av avtalen;
• pantelån og økonomiske strukturer.

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller send oss ​​en e-post:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.