TRENGER DU EN ADVOKAT FOR UTSLIPPSHANDEL?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
God og rask kommunikasjon

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

Handel med utslipp (energilov)

Mange store fabrikker og energiselskaper slipper ut klimagasser som CO2. I henhold til Kyoto-protokollen og klimakonvensjonen brukes handel med utslipp for å redusere utslippene av slike klimagasser fra industrien og energisektoren. Utslippshandel i Nederland styres av det europeiske systemet for utslippshandel, EU ETS. Innen EU ETS er det etablert en grense for utslippsrettigheter som tilsvarer det totale tillatte utslippet av CO2. Denne grensen er hentet fra reduksjonsmålene som EU ønsker å oppnå og sikrer at utslippene til alle selskaper under utslippshandel ikke overstiger det fastsatte målet.

Hurtigmeny

Utslippsgodtgjørelse

Et selskap som deltar i en ordning for utslippshandel mottar et årlig beløp med gratis utslippskvoter. Dette beregnes delvis på bakgrunn av tidligere produksjonsnivåer og målestokk for CO2-effektiviteten i selskapets produksjonsprosess. Et utslippsgodtgjørelse gir alle selskaper rett til å slippe ut en viss mengde klimagasser og representerer 1 tonn CO2-utslipp. Er ditt selskap kvalifisert for tildeling av utslippsrettigheter? Da er det viktig å beregne riktig hvor mye CO2 bedriften din slipper ut hvert år for å få riktig antall utslippsrettigheter. Dette fordi hvert selskap må overgi samme antall utslippsrettigheter som det har gitt ut i tonn klimagass.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

Vår kompetanse innen energirett

Solenergi

Solenergi

Vi fokuserer på energilov som fokuserer på vind og solenergi.

Både nederlandske og europeiske lover gjelder for miljølovgivning. La oss informere og gi deg råd.

Kjøper, leverer eller genererer du energi? Law & More gir deg juridisk bistand.

Energiprodusent

Energiprodusent

Våre bedriftsadvokater kan vurdere avtaler og gi råd om dem.

«Jeg ville ha en advokat
som alltid er klar for meg,
selv i helgene ”

Utslippshandel

Bedrifter som slipper ut mer klimagasser enn det har utslippskvoter for å overgi risikoen for å bli bøtelagt. Er dette tilfelle for ditt selskap? I så fall kan du kjøpe ekstra utslippskvoter for å unngå bot. Du kan ikke bare kjøpe ekstra utslippskvoter fra for eksempel handelsmenn i utslippsrettigheter som banker, investorer eller handelsbyråer, men du kan også få dem på en auksjon. Imidlertid kan det også være slik at bedriften din slipper ut mindre klimagasser og derfor beholder utslippskvotene. I så fall kan du velge å begynne å handle disse utslippskvotene. Før du kan handle utslippskvoter, må du åpne en konto i EU-registeret hvor kvotene er plassert. Dette er fordi EU og / eller FN ønsker å registrere og sjekke hver transaksjon.

Hva kundene sier om oss

Våre energiadvokater er klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Utslippstillatelse

Utslippstillatelse

Før du kan delta i en ordning for utslippshandel, må selskapet ha gyldig tillatelse. Tross alt har ikke selskaper i Nederland lov til å slippe ut klimagasser, og forutsatt at de faller inn under anvendelsesområdet for miljøledelsesloven, må de søke om utslippstillatelse fra Dutch Emission Authority (NEa). For å kvalifisere for en utslippstillatelse, må bedriften din utarbeide en overvåkningsplan og få den godkjent av NEa. Hvis overvåkningsplanen din er godkjent og utslippstillatelsen er gitt, må du da holde overvåkningsplanen oppdatert slik at dokumentet alltid reflekterer den faktiske situasjonen. Du er også forpliktet til å sende inn en årlig bekreftet utslippsrapport til NEa og legge inn dataene fra utslippsrapporten i CO2-utslippsregisteret.

Handler virksomheten din med utslippshandel og har du spørsmål eller problemer med hensyn til dette? Eller ønsker du hjelp med søknaden om utslippstillatelse? I begge tilfeller har du kommet til rett sted. Våre spesialister fokuserer på handel med utslipp og vet hvordan de kan hjelpe deg.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More