For alle er en skilsmisse en viktig begivenhet. Det er grunnen til at skilsmisseadvokatene våre står til tjeneste med personlig rådgivning. Det første trinnet i en skilsmisse er å ringe inn en skilsmisseadvokat. En skilsmisse uttales av dommeren, og bare en advokat kan sende inn en søknad om skilsmissen til retten.

TRENGER HJELP MED DITT DELING?
VENNLIGST KONTAKT VÅRE MILJØLOVERE

Skilsmisseadvokat

For alle er en skilsmisse en viktig begivenhet. Det er grunnen til at skilsmisseadvokatene våre står til tjeneste med personlig rådgivning.

Hurtigmeny

Det første trinnet i en skilsmisse er å ringe inn en skilsmisseadvokat. En skilsmisse uttales av dommeren, og bare en advokat kan sende inn en søknad om skilsmissen til retten. Det er forskjellige juridiske aspekter ved skilsmissesaker som dommeren vil avsi dom på. Eksempler på disse juridiske aspektene er:

• Hvordan blir dine felles eiendeler fordelt?
• Har din eks-partner rett til en del av pensjonen din?
• Hva med de skattemessige konsekvensene av skilsmissen din?
• Har partneren din rett til partnerskapsopphold?
• I så fall, hvor mye er underholdsmengden per måned?
• Og hvis du har barn, hvordan håndteres saker som gjelder barna?
• Hvordan arrangeres barnebidrag?

Våre skilsmisseadvokater støtter deg

Det er noen aspekter ved oppgjøret av en skilsmisse. En skilsmisseadvokat fra Law & More kan hjelpe og veilede deg i å ordne disse aspektene så godt som mulig. Advokatene våre er spesialiserte innen familierett. Er du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg? Så ta kontakt Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Hvorfor velge Law & More?

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

"Law & More advokater

er involvert og

kan empati med

klientens problem"

Våre skilsmisseadvokater har en personlig tilnærming og vil samarbeide med deg for å finne passende løsninger for fremtiden. Vi ser på alle juridiske aspekter og streber etter å oppnå et best mulig resultat for deg.

Temaer som vi kan hjelpe deg med er:

• Skilsmisse pakt;
• Foreldreplan;
• Forholdsavtale;
• Distribusjon av felleskapital;
• Underholdsbidrag for barn;
• Partner underholdsbidrag;
• Barns rettigheter til tilgang;
• Pensjon;
• Gjeld;
• Fiskale konsekvenser.

Trenger du en skilsmisseadvokat?

Barnebidrag

Barnebidrag

En skilsmisse har stor innvirkning på barn. Derfor legger vi stor verdi til interessene til barna dine

Be om skilsmisse

Be om skilsmisse

Vi har en personlig tilnærming og vi samarbeider med deg mot en passende løsning

Partner underholdsbidrag

Partner underholdsbidrag

Skal du betale eller motta underholdsbidrag? Og hvor mye? Vi guider og hjelper deg med dette

Bor separat

Bor separat

Vil du bo atskilt? Vi hjelper deg

En avtale med skilsmisseadvokaten? Slik forbereder du deg!

Du og partneren din har tatt avgjørelsen. Du får skilsmisse. Men hva er det neste? Det første viktige trinnet etter denne vidtrekkende avgjørelsen er å kalle inn en skilsmisseadvokat. Når alt kommer til alt, når en skilsmisse er avgjort, oppstår ikke bare forskjellige praktiske, men også juridiske spørsmål: Hva vil skje med ditt felles hjem og pantelånet som hviler, for eksempel? Hvordan blir fordelingen av sparepenger og bankkontoer ordnet? Og hvem vil ta seg av den daglige eller økonomiske omsorgen for barna dine? For å kunne hjelpe deg mest mulig med å ordne og registrere alle juridiske spørsmål rundt skilsmissen, er det viktig at skilsmisseadvokaten din har all nødvendig informasjon og dokumentasjon.

Informasjon om avtalen

Mens du forbereder deg til møtet med skilsmisseadvokaten din, er det viktig at du diskuterer en rekke viktige spørsmål med din eks-partner. Hvordan ser du fremtiden etter skilsmissen angående ditt felles hjem, den økonomiske situasjonen og dine mulige barn? Skulle det allerede være en avtale før avtalen, for eksempel angående huset eller den daglige omsorgen for og kontakten med barna dine, kan en felles skilsmisseadvokat enkelt og raskt registrere disse avtalene i en skilsmisseavtale og en foreldreplan.

Er det ikke mulig å diskutere og avtale felles med eks-partneren din? Da kan du ringe inn din egen skilsmisseadvokat som vil strebe etter å oppnå et best mulig resultat for deg. I så fall er det fortsatt lurt å forberede deg til møtet med skilsmisseadvokaten din om hvilke viktige spørsmål du vil avgjøre og på hvilken måte. Vil du for eksempel fortsette å bo i huset og ta vare på barna dine daglig? I så fall kan skilsmisseadvokaten fortelle deg nøyaktig hva som kan og bør ordnes, og hvordan du skal realisere disse ordningene.

• Er du en person?
• Trenger du juridisk rådgivning?
• Vil du ha en klar innsikt i din juridiske stilling?

Kontakt oss direkte via knappen.
Vi ringer deg tilbake så snart som mulig.

Våre skilsmisseadvokater støtter deg

Hvilke dokumenter skal jeg ta med?

Det er viktig å samle noen viktige dokumenter og ta dem til avtalen med skilsmisseadvokaten. Først av alt, må du ta med ekteskapsbok eller samboeravtale og eventuelt en gjerning med fødselsavtalen. Denne dokumentasjonen gir advokaten innsikt i din og dine eks-partnere den juridiske stillingen og danner utgangspunktet for videre avtaler. Har du og din eks-partner et (leid) hus sammen? I så fall må du også ta med deg panteloven eller leieavtalen til møtet. Din økonomiske situasjon er også relevant i forbindelse med skilsmissen. Du kan gi din skilsmisseadvokat en oversikt over bankkontoer og / eller sparekontoer, årsoppgavene og de tre siste selvangivelsen. Og til slutt, informasjon om pensjoner, forsikringer og gjeld du måtte ha inngått er også viktig.

Skilsmisse og barn

Når barn er involvert, er det viktig at deres behov også blir vurdert. Vi sørger for at det tas hensyn til disse behovene så mye som mulig i reguleringen. Våre skilsmisseadvokater kan utarbeide en foreldreplan sammen med deg der fordelingen av omsorgen over barna dine etter skilsmissen er bestemt. Vi kan også beregne mengden barns underholdsbidrag som skal betales eller mottas.

Er du allerede skilt og har du en konflikt om for eksempel etterlevelse av partneren eller underholdsbidraget? Eller har du grunn til å tro at din eks-partner nå har nok økonomiske ressurser til å ta vare på seg selv? Våre skilsmisseadvokater kan også gi deg juridisk hjelp i slike tilfeller.

Eget selskap og skilsmisse

Har du ditt eget selskap og blir du skilt? Da må du ta hensyn til ekstra aspekter. Spørsmål som skilsmisseadvokatene våre vil analysere sammen med deg inkluderer:

• Har du aksjer?
• Tilhører disse aksjene fellesskapet til eiendom?
• Hva skjer med ditt eget selskap?
• Hva er konsekvensene av separasjonen for ditt eget selskap?
• Hva er skattemessige konsekvenser?

Våre skilsmisseadvokater har kunnskap om både familierett og gründerkunnskap, og er derfor ideelt plassert for å gi deg juridisk og skattehjelp i disse tilfellene. Trenger du en skilsmisseadvokat? Kontakt Law & More.

Personlig tilnærming og veiledning

Selv om vi anbefaler litt forberedelse før vi konsulterer din skilsmisseadvokat, kl Law & More forstå at en skilsmisse er en vidtrekkende hendelse i livet ditt, og at du kanskje ikke kan se for deg og konkretisere fremtiden din direkte etter skilsmissen. Det er hvorfor Law & Moreskilsmisseadvokater har en personlig tilnærming, og sammen med deg og muligens din eks-partner vil vi avgjøre din juridiske situasjon under samtalen basert på dokumentasjonen. Vi vil kartlegge din visjon og dine ønsker for fremtiden. Skilsmissadvokatene til Law & More er eksperter på området person- og familierett og guider deg, muligens sammen med partneren din, gjennom skilsmisseprosessen.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send oss ​​en e-post:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.