Forskning viser at 30% av konkursene i Nederland er forårsaket av ubetalte fakturaer. Har selskapet ditt en kunde som fremdeles ikke har betalt? Eller er du en privatperson og har du en skyldner som fremdeles skylder deg penger? Ta deretter kontakt med Law & More inkassoadvokater.

SAMLER ENESTE FAKTURER?
KONTAKT LAW & MORE

Innkreving av advokat

Forskning viser at 30% av konkursene i Nederland er forårsaket av ubetalte fakturaer. Har selskapet ditt en kunde som fremdeles ikke har betalt? Eller er du en privatperson og har du en skyldner som fremdeles skylder deg penger? Ta deretter kontakt med Law & More inkassoadvokater. Vi forstår at ubetalte fakturaer er veldig irriterende og uønskede, og det er grunnen til at vi hjelper deg fra begynnelse til slutten av innsamlingsprosessen. Våre inkassadvokater kan gjennomgå både en utenrettslig inkassoprosedyre og en rettslig innkrevingsprosedyre med deg. Law & More er også kjent med loven om tilknytning og kan hjelpe deg i tilfelle konkurs. Til slutt gjør det ingen forskjell for oss om skyldneren bor i Nederland eller er etablert i utlandet. På grunn av vår internasjonale bakgrunn er vi kvalifisert for mer komplekse, omstridte eller større krav.

Hurtigmeny

Når det gjelder inkasso, tenker du sannsynligvis på et inkassobyrå eller fogderi enn på en inkassoadvokat. Dette fordi alle tre parter er i stand til å samle utestående gjeld. Imidlertid er det noen viktige trinn i inkassoprosessen som generelt kan utføres av en inkassoadvokat:

• Bare en inkassoadvokat er autorisert til å føre rettslige forhandlinger for krav over € 25.000,00.
• Fullmakt til å beslaglegge boet og inntekten til en skyldner
• Bare en inkassoadvokat er autorisert til å inngi en konkursbegjæring.
• Bare en inkassoadvokat er autorisert til å håndtere internasjonale inkassosaker.
• Kvalifisert for å løse juridiske tvister. En inkassoadvokat er mer egnet til å tilby tilpassede løsninger og til å evaluere og motbevise forsvaret.

Det hender ofte at det under en inkassoprosess fortsatt er nødvendig å skifte fra et inkassobyrå eller fogderi til en inkassovokt. I en slik situasjon er det lettere og mer organisert å være på et og samme firma med en gang, hvor du allerede er kjent og en fil allerede er bygget opp for deg.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Advokat

 Ring +31 40 369 06 80

Hvorfor velge Law & More?

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

"Jeg har fått
faglige råd
innen avtalt tid. ”

Tilnærmingen til inkassobyrået

For hver innsamlingsprosedyre må det tas et antall trinn. Det første trinnet er å informere skyldneren om at han ikke oppfyller betalingsforpliktelsen. Dette fordi du må gi ham muligheten til å betale innen rimelig tid uten ytterligere kostnader. Du må sende skyldneren en skriftlig påminnelse om dette. Denne påminnelsen kalles et varsel om standard. En periode på fjorten dager anses normalt som en rimelig periode som skyldneren blir bedt om å betale kravet på. Selvfølgelig, Law & Moreadvokater kan utarbeide et varsel om mislighold for deg.

Hvis det ikke er sendt noe varsel om mislighold, vil dommeren avvise ethvert erstatningskrav. Imidlertid er det situasjoner der det ikke er nødvendig å sende et varsel om mislighold, for eksempel er overholdelse av avtalen permanent umulig. Ikke desto mindre er det lurt å alltid sende et varsel om mislighold som en forholdsregel. Hvis forespørselen om betaling ikke blir fulgt, kan vi starte innsamlingsprosessen.

De fire trinnene i samlingen rett

Kontakt Law & More bilde

Kontakt Law & More

Har du å gjøre med en ikke-betalende kunde? Kontakt Law & More

Ingebrekestelling-bilde

Merknad om standard

Vi ber skyldneren betale med et varsel om mislighold

Minnelig fase image

Vennlig fase

Vi arrangerer forhandlinger for å få debitor til å betale eller for å inngå en betalingsordning

Gerechtelijke fase image

Dommerfase

Vi starter en rettssak og beslaglegger eiendom om nødvendig

prøve1X1_

Fasene i innsamlingsprosessen

Det er to mulige stadier i innsamlingsprosessen: Det minnelige stadiet, også kjent som det utenrettslige stadiet, og det rettslige stadiet.

Vennlig fase
Hvis forholdet mellom partene er godt, er det lurt å først gå gjennom den minnelige fasen. I denne fasen prøver vi å oppfordre skyldneren til å betale ved hjelp av skriftlige purringer og telefonkontakt. Det er mulig at disse diskusjonene og forhandlingene vil føre til en betalingsordning. Vi anbefaler at det blir fastsatt en betalingsordning. Våre inkassadvokater kan ta seg av dette. Fordelen med en minnelig fase er at forholdet mellom partene ofte ikke blir skadet og at det ikke skyldes saksomkostninger.

Dommerfase
Hvis det minnelige stadiet ikke kan avsluttes med en betaling av skyldneren eller med en betalingsordning, kan det innledes rettsforhandlinger. Det er også mulig å hoppe over minnelige fasen og starte rettsforhandlinger umiddelbart. I en juridisk fase krever vi betaling av utestående beløp og inkassokostnader for retten. Før rettsforhandlingene starter, kan det være mulig å beslaglegge skyldnerens eiendom. Dette kalles konservatorisk anfall. Forhåndsfestet vedlegg er ment å sikre at skyldneren ikke er i stand til å flytte eiendom før retten har avgjort, slik at du faktisk kan få erstattet kostnadene dine fra skyldneren. Hvis dommeren tildeler kravet ditt, vil forsiktighetsvedlegget bli konvertert til et rettskraftig vedlegg. Dette betyr at eiendelene som er vedlagt kan selges av fogden offentlig dersom skyldneren fortsatt ikke betaler. Inntektene fra disse eiendelene vil bli brukt til å betale kravet ditt. Law & MoreAdvokater for inkasso har erfaring innen tilknytningsrett og hjelper deg gjerne under rettssaken.

Forebygge risiko
Law & More gir også støtte for å forhindre risiko knyttet til betaling og forsinket betaling. For eksempel anbefaler vi klienter å ta med betalingsbetingelser i sine generelle vilkår som kan unngå uklarheter i tilfelle sen betaling. Ønsker du mer informasjon om dette? Ta kontakt med inkassadvokatene til Law & More.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.