Hva er ikke håndhevbar kontrakt

En kontrakt som ikke kan håndheves, er en skriftlig eller muntlig avtale som ikke vil bli håndhevet av domstolene. Det er mange forskjellige grunner til at en domstol kanskje ikke håndhever en kontrakt. Kontrakter kan være uhåndterbare på grunn av innholdet, fordi den ene parten i avtalen urettferdig utnyttet den andre parten, eller fordi det ikke er nok bevis på avtalen.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående kontrakt som ikke kan håndheves? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Vår Avtalerettsadvokat hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.