TRENGER ADVOKAT FOR BARNESTØTTE?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
God og rask kommunikasjon

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

Barnebidrag

Har du og eks-partneren din barn sammen? Da er barnebidrag en viktig del av finansavtalene som må gjøres under skilsmisseprosessen. Underholdsbidrag for barn er beløpet som den ikke-ammende forelderen bidrar til omsorgen og oppdragelsen av barna.

Hurtigmeny

Barnesupportnivå

I samråd kan du og din eks-partner bli enige om mengden barns underholdsbidrag. Disse avtalene blir nedfelt i en foreldreplan. Hvis du ikke kan komme til enighet sammen, vil en av våre advokater gjerne hjelpe deg. Vi kan hjelpe deg med forhandlingsprosessen, bestemme mengden av barns underholdsbidrag for deg og utarbeide en foreldreplan. Vi håndterer bestemmelsen av barnetrygden ved å gjøre en vedlikeholdsberegning.

Dommeren vil ikke bare se på den økonomiske situasjonen til mottaker av barnetrygd, men også på den økonomiske situasjonen til barnetilleggsbetaleren. På bakgrunn av begge situasjoner vil retten deretter bestemme mengden av underholdsbidrag for barn.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Trenger du en skilsmisseadvokat?

Barnebidrag

Hver virksomhet er unik. Derfor vil du motta juridisk rådgivning som er direkte relevant for din virksomhet.

Vi har en personlig tilnærming og jobber sammen med deg mot en passende løsning.

Vi setter oss ned med deg for å utarbeide en strategi.

Bor separat

Bor separat

Våre bedriftsadvokater kan vurdere avtaler og gi råd om dem.

Er du i ferd med å skille deg?

I så fall vil det utvilsomt være mange problemer du står overfor. Fra å arrangere ektefelle- og barnebidrag til ikke-økonomiske saker som å lage en forvaringsplan, kan skilsmisse ha en betydelig innvirkning både følelsesmessig og juridisk.

For å forberede deg har vi samlet informasjon om spørsmål knyttet til å løse en skilsmisse i vår nye hvitbok. Last ned filen nedenfor gratis og få innsikt for å hjelpe deg med å navigere i skilsmisseprosessen problemfritt.

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Beregner barnebidrag

En vedlikeholdsberegning er en ganske kompleks beregning siden mange faktorer må tas med i betraktningen. Law & More utfører gjerne vedlikeholdsberegningen for deg.

Fastsette behovet
For det første må barnas behov bestemmes. Det er basert på inntektene som de var like før skilsmissen. Hvis det er spesielle kostnader, for eksempel en internasjonal skole eller barnepass, kan kostnadene økes tilsvarende.

Fastsettelse av økonomisk kapasitet
Når barnas behov er bestemt, blir det beregnet en bæreevne for begge parter. Denne beregningen avgjør om vedlikeholdsansvarlig har tilstrekkelig økonomisk kapasitet til å kunne betale underholdsbidrag. For å fastslå den økonomiske kapasiteten til personen som må betale underholdsbidrag, må hans eller hennes nettoinntekt først bestemmes. Barnepensjonen er en grunninntekt, med tanke på alle inntektskilder, som lønn, ytelse og barnets tilknyttede budsjett.

Hva kundene sier om oss

Våre barnebidragsadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Omsorgsrabatt
Forelderen som må betale underholdsbidrag og som også har kontakt med barna, vil også ha kostnader for stell av barna. Dette inkluderer kostnader for shopping, kjøring frem og tilbake. I prinsippet er en viss prosentandel av kostnadene inkludert i beregningen

Prosentandelen avhenger av antall besøksdager per uke. En forelder som i gjennomsnitt har en dag i uka omsorg koster barnet, får for eksempel 15% omsorgsrabatt og en forelder som tar seg av barnet tre dager i uken får 35% omsorgsrabatt.

Sammenligning av bæreevne
Det siste trinnet for å beregne høyden på barnet støtte er å lage en bærende ligning. I denne ligningen blir kostnadene til barna delt mellom deg og din eks-partner i forhold til deres hjelpemidler. Kapasiteten til den som har rett til underhold sammenlignes med kapasiteten til den som er ansvarlig for å betale underhold. Etter dette vil eventuell omsorgsrabatt brukes og justeres der det er nødvendig. Omfanget av støtte er først og fremst ment for barnebidrag. Hvis det fremdeles er plass etter det, kan dommeren også bestemme et netto partnerpartnerskap.

Vil du vite hvordan din økonomiske situasjon vil se ut etter skilsmissen? Vær så snill og kontakt Law & More og sammen kan vi bestemme hvor mye barnebidrag du må betale eller motta.

Endring av barnebidrag

Barnebidrag

Hvis det ikke er mulig å endre underholdsbidrag for barn i samråd med din eks-partner, kan vi sende inn en forespørsel om endring for deg ved retten. Vi kan gjøre dette hvis det er endrede omstendigheter, eller hvis retten i henhold til deg bestemte vedlikeholdet i den opprinnelige rekkefølgen på grunnlag av uriktig eller ufullstendig informasjon.

Du kan tenke på følgende situasjoner, for eksempel:

  • oppsigelse eller arbeidsledighet
  • fjerning av barna
  • nytt eller annerledes arbeid
  • gifte seg på nytt, bli samboer eller inngå registrert partnerskap
  • endring av kontaktordningen

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More