Ingen feil skilsmisse

No-fault skilsmisse er en skilsmisse der oppløsningen av et ekteskap ikke krever at noen av partene viser noe galt. Lov om ikke-skyldig skilsmisse tillater familiedomstolen å gi skilsmisse som svar på en begjæring fra en av partene i ekteskapet uten å kreve andrageren å bevise at tiltalte har begått et brudd på ekteskapskontrakten. Den vanligste grunnen til at det ikke oppstår skilsmisser skyldes uforsonlige forskjeller eller personlighetskonflikter, noe som betyr at paret ikke var i stand til å finne ut forskjellene.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående skilsmisse? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Våre Skilsmisse advokater hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.