Hva er en LLC

Et aksjeselskap (LLC) er en bestemt form for et privat aksjeselskap. En LLC er en type forretningsstruktur som behandler eiere som partnere, men gir dem muligheten til å bli skattlagt som et selskap. Denne forretningsformen gir mulighet for fleksibilitet i eierskap og ledelse. Når eierne har bestemt seg for hvordan de vil bli beskattet, administrert og organisert, vil de stave alt ut i en driftsavtale. LLC brukes hovedsakelig i USA.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående LLC? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Vår Selskapsrettsadvokat hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.