Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc Hoeben-Azizova-bilde

Innen Law & More, Sevinc støtter teamet der det er nødvendig og behandler ulike juridiske spørsmål og utarbeidelse av (prosessuelle) dokumenter. Bortsett fra nederlandsk og engelsk, snakker Sevinc også russisk, tyrkisk og aserisk. På grunn av sin entusiasme og lidenskapelige holdning er hun klar til å ta på seg juridiske utfordringer. Sevinc er en hardtarbeider og strekker seg langt for våre kunder. Hennes store empati og sterke engasjement for våre klienter kommer godt med. På fritiden liker Sevinc å reise, spise middag og sosialisere med familie og venner.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.