UBO-register i Nederland i 2020

Europeiske direktiver krever at medlemslandene oppretter et UBO-register. UBO står for Ultimate Beneficial Owner. UBO-registeret vil bli installert i Nederland i 2020. Dette innebærer at selskaper og juridiske enheter fra og med 2020 er forpliktet til å registrere sine (i) direkte eiere. En del av personopplysningene til UBO, som navn og økonomisk interesse, vil bli offentliggjort ved hjelp av registeret. Imidlertid er det installert garantier for å beskytte UBO-personvernet.

UBO-register i Nederland i 2020

Opprettelsen av UBO-registeret er basert på det fjerde direktivet mot hvitvasking av penger i EU, som omhandler bekjempelse av økonomisk og økonomisk kriminalitet som hvitvasking og finansiering av terrorisme. UBO-registeret bidrar til dette ved å gi åpenhet om personen som er den ytterste gunstige eieren av et selskap eller juridisk enhet. UBO er alltid en naturlig person som bestemmer hendelsesforløpet i et selskap, enten bak kulissene eller ikke.

UBO-registeret skal bli en del av handelsregisteret og vil derfor falle under ledelse av handelskammeret.

Les mer: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/04/04/ubo-register-vanaf-januari-2020-in-werking

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvern
Law & More B.V.