Aylin Selamet

Aylin Selamet

drevet - løsningsfokusert - ansvarsfølelse

Aylin Selamet er en drevet person med høy ansvarsfølelse. Hun tåler ikke uberettigede situasjoner, og av den grunn er hun ekstremt drevet til å hjelpe klienter. Aylin er også ambisiøs. Det er hennes mål å hjelpe klienten på best mulig måte, uten å miste klientens interesser av syne. Dessuten er hun involvert og vennlig. Hun føler det er viktig å ivareta kundenes interesser ved å bruke en personlig tilnærming slik at kundene ikke føler seg som et "tall".

Innen Law & More, Aylin arbeider hovedsakelig innen person- og familierett, arbeidsrett og migrasjonsrett.

På fritiden liker Aylin å shoppe og gjennomføre byturer. Hun liker også å tilbringe tid med familie og venner og liker å gå ut på middag.

Hva kundene sier om oss

Flott resultat og hyggelig samarbeid

Jeg presenterte min sak til LAW and More og ble hjulpet raskt, vennlig og fremfor alt effektivt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

10
Sabine
Eindhoven

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.