Hva er formålet med underholdsbidrag

Formålet med underholdsbidrag er å begrense urettferdige økonomiske effekter av en skilsmisse ved å gi en fortsatt inntekt til en ektefelle som ikke tjener eller tjener lavere. En del av begrunnelsen er at en tidligere ektefelle kan ha valgt å gi avkall på en karriere for å forsørge familien og trenger tid til å utvikle jobbferdigheter for å forsørge seg selv.

Trenger du juridisk bistand eller råd angående skilsmisse? Eller har du fortsatt spørsmål om dette emnet? Våre Skilsmisse advokater hjelper deg gjerne!

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.