TRENGER DU EN ADVOKAT FOR Familiebedrift?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Advokat for familiebedrifter
/

Advokat for familiebedrifter

Law & More besitter en dyptgående kunnskap og erfaring med rådgivning og assistanse av eierstyrte virksomheter både i Nederland og internasjonalt. Gjennom årene har vi utviklet en dyp forståelse av hva som driver nederlandske og internasjonale familiebedrifter og gir strategiske juridiske og skattemessige råd for å hjelpe dem med å identifisere og oppnå sine mål.

Vi gir beskjed om spørsmål om eiendelsbeskyttelse og hvordan du kan beskytte virksomheten mot juridiske skatter og økonomiske risikoer, inkludert, men ikke begrenset til, å avbøte virkningen av dem.

Law & More rådgiver aktivt om å velge de mest passende og skatteeffektive strukturer for familiebedriftene enten internasjonalt eller i Nederland ved å bruke full skala av nederlandske og multijurisdiksjonelle bedriftsalternativer som er tilgjengelige.

Vi er dyktige i å håndtere juridiske tvister og konflikter mellom familiemedlemmer, aksjonærer og ledelsen, mottakere og tillitsmenn.

Våre fagpersoner gir råd om salg av virksomheten mens vi begrenser eksponeringen for nederlandske skatteforpliktelser.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

ADMINISTRERENDE PARTNER / ADVOKATER

tom.meevis@lawandmore.nl

Våre familiebedriftsadvokater står klare for deg

Hvert selskap er unikt. Derfor vil du få juridisk rådgivning som er direkte relevant for din bedrift.

Skulle det komme til det, kan vi også prosedere for deg. Kontakt oss for betingelser.

Vi setter oss ned med deg for å utarbeide en strategi.

Hver gründer må forholde seg til selskapsrett. Forbered deg godt på dette.

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre familiebedriftsadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More Bilde

subsidier

Å gi tilskudd betyr at du har rett til økonomiske ressurser fra et administrativt organ for å finansiere visse aktiviteter. Tildeling av tilskudd har alltid et lovlig grunnlag. I tillegg til å fastsette regler, er subsidier et instrument som myndighetene bruker. På denne måten stimulerer regjeringen ønsket oppførsel. Tilskudd er ofte underlagt betingelser. Disse forholdene kan sjekkes av myndighetene for å se om de blir oppfylt.

Mange organisasjoner er avhengige av subsidier. Likevel i praksis hender det ofte at subsidier trekkes tilbake av regjeringen. Du kan tenke på situasjonen som regjeringen kutter ned. Rettsvern er også tilgjengelig mot en avskjedelsesvedtak. Ved å innvende mot tilbaketrekking av et tilskudd, kan du i noen tilfeller sikre at din rett til tilskuddet opprettholdes. Er du i tvil om tilskuddet ditt er trukket tilbake lovlig, eller har du andre spørsmål om statlige subsidier? Så ta gjerne kontakt med advokatene til Law & More. Vi vil gjerne gi deg råd om dine spørsmål angående statlige subsidier.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.