TRENGER KONKURSADVOKAT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag
fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Advokatene våre lytter til saken din og kommer opp
med en passende handlingsplan

Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av våre kunder
anbefaler oss og at vi i gjennomsnitt er rangert med en 9.4

/
Konkursadvokat i Nederland
/

Konkursadvokat

Bekymrende økonomisk utvikling og andre forhold der selskaper ikke lenger er i stand til å betale kreditorene, kan føre til at et selskap går konkurs. Konkurs kan være et mareritt for alle involverte. Når bedriften din har økonomiske problemer, er det veldig viktig å kontakte en insolvensadvokat. Enten det gjelder en konkursbegjæring eller et forsvar mot en konkurserklæring, kan vår konkursadvokat gi deg råd om den beste tilnærmingen og strategien.

Hurtigmeny

Law & More bistår styremedlemmer, aksjonærer, ansatte og kreditorer for parter som er begjært konkurs. Teamet vårt streber etter å iverksette tiltak for å begrense konsekvensene av en konkurs. Vi kan gi råd om å oppnå oppgjør med kreditorer, aktivere en relansering eller bistå i rettslige forhandlinger. Law & More tilbyr følgende tjenester angående konkurs:

  • gi råd i forhold til konkurs eller utsettelse;
  • gjøre avtaler med kreditorer;
  • gjør en omstart;
  • restrukturere;
  • gi råd om det personlige ansvaret til styremedlemmer, aksjonærer eller andre interesserte parter;
  • gjennomføre rettslige prosedyrer;
  • begjæring om konkurs av skyldnere.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ADVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

"Law & More advokater
er involvert og kan føle empati
med klientens problem”

Hvis du er kreditor, kan vi hjelpe deg med å implementere rett til suspensjon, pantelån eller motregning som du har krav på. Vi kan også hjelpe deg med å håndheve dine sikkerhetsrettigheter, som panterett og panterett, eiendomsrett, bankgarantier, sikkerhetsinnskudd eller handlinger på grunn av solidarisk ansvar.

Hvis du er skyldner, kan vi hjelpe deg med å svare på spørsmål knyttet til ovennevnte sikkerhetsrettigheter og tilhørende risiko. Vi kan også gi deg råd om i hvilken grad en kreditor har rett til å utøve visse rettigheter og hjelpe deg i tilfelle urettmessig utførelse av disse rettighetene.

utsettelse

I følge konkursloven kan en skyldner som forventer at han ikke vil være i stand til å betale utestående gjeld, søke om utsettelse. Dette betyr at en skyldner gis for en forsinkelse i betalingen. Denne forsinkelsen kan bare gis til juridiske personer og fysiske personer som utøver et selvstendig yrke eller virksomhet. Det kan også bare søkes av skyldneren eller selskapet selv. Hensikten med denne forsinkelsen er å unngå konkurs og å la selskapet fortsette å eksistere. Henvisning gir skyldneren tid og mulighet til å få sin virksomhet i orden. I praksis fører dette alternativet ofte til betalingsavtaler med skyldnere. Henvisning kan derfor tilby en løsning i tilfelle forestående konkurs. Gjeldere lykkes imidlertid ikke alltid med å få sin virksomhet i orden. En forsinkelse i betalingen blir derfor ofte sett på som en forløper for konkurs.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Våre konkursadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Konkurslov i NederlandKonkurser

I samsvar med konkursloven skal en skyldner, som er i den situasjonen at han har unnlatt å betale, erklæres konkurs ved rettskjennelse. Hensikten med konkurs er å dele skyldnerens eiendeler mellom kreditorene. Skyldneren kan være en privatperson, for eksempel en fysisk person, enmannsvirksomhet eller et generelt partnerskap, men også en juridisk enhet, for eksempel en BV eller en NV. En skyldner kan erklæres konkurs hvis det er minst to kreditorer .

I tillegg må minst en gjeld være ubetalt, mens den burde vært det. I så fall er det en krevende gjeld. Konkurs kan inngis for både på søkerens egen erklæring og på forespørsel fra en eller flere av kreditorene. Hvis det er grunner knyttet til allmenne interesser, kan også statsadvokatembetet inngi konkurs.

Etter en konkurserklæring mister den insolvente parten disponeringen og forvaltningen av eiendelene som tilhører konkursen. Den insolvente parten vil da ikke lenger kunne utøve noen innflytelse på disse eiendelene. Det blir oppnevnt en bobestyrer; dette er en dommer som vil bli siktet for forvaltningen og avviklingen av det insolvente boet. Tillitsmannen vil derfor bestemme hva som vil skje med den konkurs formuen. Det er mulig at bobestyreren vil komme til en avtale med kreditorene. I denne sammenhengen kan det avtales at minst en del av gjelden deres blir nedbetalt. Hvis en slik avtale ikke kan oppnås, vil bobestyrer fortsette med å fullføre konkursen. Boet blir solgt og inntektene blir delt mellom kreditorene. Etter oppgjør vil en juridisk enhet som er erklært konkurs bli oppløst.

Må du forholde deg til insolvenslov og vil du motta juridisk støtte? Vær så snill og kontakt Law & More.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.