For alle er en skilsmisse en viktig begivenhet. Det er grunnen til at skilsmisseadvokatene våre står til tjeneste med personlig rådgivning. Det første trinnet i en skilsmisse er å ringe inn en skilsmisseadvokat. En skilsmisse uttales av dommeren, og bare en advokat kan sende inn en søknad om skilsmissen til retten.

TRENGER HJELP MED DITT DELING?
VENNLIGST KONTAKT VÅRE MILJØLOVERE

Skilsmisselov

For alle er en skilsmisse en viktig begivenhet. Det er grunnen til at skilsmisseadvokatene våre står til tjeneste med personlig rådgivning.

Det første trinnet i en skilsmisse er å ringe inn en skilsmisseadvokat. En skilsmisse uttales av dommeren, og bare en advokat kan sende inn en søknad om skilsmissen til retten. Det er forskjellige juridiske aspekter ved skilsmissesaker som dommeren vil avsi dom på. Eksempler på disse juridiske aspektene er:

• Hvordan blir dine felles eiendeler fordelt?
• Har din eks-partner rett til en del av pensjonen din?
• Hva med de skattemessige konsekvensene av skilsmissen din?
• Har partneren din rett til partnerskapsopphold?
• I så fall, hvor mye er underholdsmengden per måned?
• Og hvis du har barn, hvordan håndteres saker som gjelder barna?
• Hvordan arrangeres barnebidrag?

Våre skilsmisseadvokater støtter deg

There are some aspects to the settlement of a divorce. A divorce lawyer from Law & More can assist and guide you in arranging these aspects as well as possible. Our lawyers are specialised in the field of family law. Are you curious what we can do for you? Then please contact Law & More.

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Ring +31 (0) 40 369 06 80

Trenger du en skilsmisseadvokat?

Barnebidrag

Barnebidrag

En skilsmisse har stor innvirkning på barn. Derfor legger vi stor verdi til interessene til barna dine

Be om skilsmisse

Be om skilsmisse

Vi har en personlig tilnærming og vi samarbeider med deg mot en passende løsning

Partner underholdsbidrag

Partner underholdsbidrag

Skal du betale eller motta underholdsbidrag? Og hvor mye? Vi guider og hjelper deg med dette

Bor separat

Bor separat

Vil du bo atskilt? Vi hjelper deg

"Law & More advokater

er involvert og

kan empati med

klientens problem"

Våre skilsmisseadvokater har en personlig tilnærming og vil samarbeide med deg for å finne passende løsninger for fremtiden. Vi ser på alle juridiske aspekter og streber etter å oppnå et best mulig resultat for deg.

Temaer som vi kan hjelpe deg med er:

• Skilsmisse pakt;
• Foreldreplan;
• Forholdsavtale;
• Distribusjon av felleskapital;
• Underholdsbidrag for barn;
• Partner underholdsbidrag;
• Barns rettigheter til tilgang;
• Pensjon;
• Gjeld;
• Fiskale konsekvenser.

En avtale med skilsmisseadvokaten? Slik forbereder du deg!

Du og partneren din har tatt avgjørelsen. Du får skilsmisse. Men hva er det neste? Det første viktige trinnet etter denne vidtrekkende avgjørelsen er å kalle inn en skilsmisseadvokat. Når alt kommer til alt, når en skilsmisse er avgjort, oppstår ikke bare forskjellige praktiske, men også juridiske problemer: Hva vil skje med ditt felles hjem og pantelånet som hviler, for eksempel? Hvordan blir fordelingen av sparepenger og bankkontoer ordnet? Og hvem vil ta seg av den daglige eller økonomiske omsorgen for barna dine? For å kunne hjelpe deg mest mulig med å ordne og registrere alle juridiske spørsmål rundt skilsmissen, er det viktig at skilsmisseadvokaten din har all nødvendig informasjon og dokumentasjon.

Informasjon om avtalen

Mens du forbereder deg til møtet med skilsmisseadvokaten din, er det viktig at du diskuterer en rekke viktige spørsmål med din eks-partner. Hvordan ser du fremtiden etter skilsmissen angående ditt felles hjem, den økonomiske situasjonen og dine mulige barn? Skulle det allerede være en avtale før avtalen, for eksempel angående huset eller den daglige omsorgen for og kontakten med barna dine, kan en felles skilsmisseadvokat enkelt og raskt registrere disse avtalene i en skilsmisseavtale og en foreldreplan.

Er det ikke mulig å diskutere og avtale felles med eks-partneren din? Da kan du ringe inn din egen skilsmisseadvokat som vil strebe etter å oppnå et best mulig resultat for deg. I så fall er det fortsatt lurt å forberede deg til møtet med skilsmisseadvokaten din om hvilke viktige spørsmål du vil avgjøre og på hvilken måte. Vil du for eksempel fortsette å bo i huset og ta vare på barna dine daglig? I så fall kan skilsmisseadvokaten fortelle deg nøyaktig hva som kan og bør ordnes, og hvordan du skal realisere disse ordningene.

Våre skilsmisseadvokater støtter deg

Hvilke dokumenter skal jeg ta med?

Det er viktig å samle noen viktige dokumenter og ta dem til avtalen med skilsmisseadvokaten. Først av alt, må du ta med ekteskapsbok eller samboeravtale og eventuelt en gjerning med fødselsavtalen. Denne dokumentasjonen gir advokaten innsikt i din og dine eks-partnere den juridiske stillingen og danner utgangspunktet for videre avtaler. Har du og din eks-partner et (leid) hus sammen? I så fall må du også ta med deg panteloven eller leieavtalen til møtet. Din økonomiske situasjon er også relevant i forbindelse med skilsmissen. Du kan gi din skilsmisseadvokat en oversikt over bankkontoer og / eller sparekontoer, årsoppgavene og de tre siste selvangivelsen. Og til slutt, informasjon om pensjoner, forsikringer og gjeld du måtte ha inngått er også viktig.

Skilsmisse og barn

Når barn er involvert, er det viktig at deres behov også blir vurdert. Vi sørger for at det tas hensyn til disse behovene så mye som mulig i reguleringen. Våre skilsmisseadvokater kan utarbeide en foreldreplan sammen med deg der fordelingen av omsorgen over barna dine etter skilsmissen er bestemt. Vi kan også beregne mengden barns underholdsbidrag som skal betales eller mottas.

Er du allerede skilt og har du en konflikt om for eksempel etterlevelse av partneren eller underholdsbidraget? Eller har du grunn til å tro at din eks-partner nå har nok økonomiske ressurser til å ta vare på seg selv? Våre skilsmisseadvokater kan også gi deg juridisk hjelp i slike tilfeller.

Eget selskap og skilsmisse

Har du ditt eget selskap og blir du skilt? Da må du ta hensyn til ekstra aspekter. Spørsmål som skilsmisseadvokatene våre vil analysere sammen med deg inkluderer:

• Har du aksjer?
• Tilhører disse aksjene fellesskapet til eiendom?
• Hva skjer med ditt eget selskap?
• Hva er konsekvensene av separasjonen for ditt eget selskap?
• Hva er skattemessige konsekvenser?

Our divorce lawyers have knowledge of both family law and the entrepreneurial know-how and are therefore ideally placed to provide you with legal and tax assistance in these cases. Do you need a divorce lawyer? Contact Law & More.

Personlig tilnærming og veiledning

While we recommend some preparation before consulting with your divorce lawyer, we at Law & More understand that a divorce is a far-reaching event in your life and that you may not be able to envision and concretise your future directly after the divorce. That is why Law & More’s divorce lawyers have a personal approach and together with you and possibly your ex-partner we will determine your legal situation during the conversation based on the documentation. We will map out your vision and your wishes for the future. The divorce lawyers of Law & More are experts in the field of persons and family law and are happy to guide you, possibly together with your partner, through the divorce process.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send oss ​​en e-post:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [Email protected]
MR. Maxim Hodak, talsmann for & More - [Email protected]