R. (RUBY) VAN KERSBERGEN LLM

Ruby van Kersbergen

jordnær - målrettet - nøyaktig

Ruby er en jordnær person. Hun vil gjøre alt for å bringe saken til en vellykket avslutning. Hun ser detaljer som andre ikke legger merke til. I noen tilfeller kan en liten detalj ha stor innvirkning. Ruby elsker en utfordring og griper muligheten til å møte en. Hun vil ikke unngå kompliserte juridiske problemer. Hun vil gjøre alt for å gi deg et juridisk pålitelig råd. Fortrolighet og ærlighet er av stor verdi for Ruby.

Innen Law & More, Ruby er spesialisert på kontraktsrett, selskapsrett og juridiske tjenester. Hun kan også ansettes som bedriftsadvokat for din bedrift. Videre jobber Ruby også innen migrasjonsrett.

På fritiden liker Ruby å være sammen med familie og venner, helst mens hun koser seg med god mat, og hun liker å lære det spanske språket.

Hva kundene sier om oss

Veldig kunnskapsrike og vennlige mennesker

Veldig god og profesjonell (juridisk) service. Kommunikasjon og samarbeid er veldig godt og raskt. Ik ben geholpen dør dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Kort sagt, jeg hadde god erfaring med dette kontoret.

10
Mehmet
Eindhoven

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.