Vi tilbyr aktivt råd til nederlandske og internasjonale kunder som investerer i en rekke eiendommer i Nederland, for eksempel hotell, feriesteder, kommersielle prosjekter og boligporteføljer.

EIENDOMS- OG EIENDOMSTRANSAKSJONER
BESØK RETSSTØTTE

Eiendom og eiendomstransaksjoner

Eiendomsrett består av alle juridiske aspekter ved fast eiendom. Vi kl Law & More kan hjelpe deg med juridisk rådgivning når det oppstår spørsmål eller konflikter om kjøp og salg av fast eiendom. I tillegg til at vi kan gi deg juridisk rådgivning innen husleielov.

Videre de nederlandske og internasjonale kundene til Law & More blir hjulpet og informert om å strukturere sine nederlandske og internasjonale eiendomsinvesteringer på en mest skattemessig fordelaktig måte ved bruk av en flerkompetent tilnærming. Vår kompetanse strekker seg fra anskaffelse av en leilighet til privat bruk til forhandlinger om komplekse kommersielle eiendommer og eiendommer.

Vi tilbyr aktivt råd til nederlandske og internasjonale kunder som investerer i en rekke eiendommer i Nederland, for eksempel hotell, feriesteder, kommersielle prosjekter og boligporteføljer.

Husleielov

Law & More bistår både leietakere og utleiere i å forhindre og løse juridiske problemer. Så vel som med leie av en bolig som med leie av et bygg for en butikk og et kontorbygg. Leietakere og utleiere har spesielle juridiske forpliktelser. Disse inneholder en regulerende karakter som betyr at partene kan erstatte dem med sin egne avtaler. I tillegg er det obligatoriske bestemmelser innen husleielov. Man kan ikke skille seg fra disse reglene, som fremst har til hensikt å beskytte leietakeren da den er den svakere parten, ved kontrakt. Hvis du er posisjonert i en situasjon der din motpart ikke overholder avtalene hans, er det flere handlinger som kan forsøkes. I slike tilfeller kan du stole på oss for å gi deg den juridiske råd du trenger.

Eksempler på fag som vi kan hjelpe deg med:

• utarbeidelse av en leieavtale hvis du er en utleier
• tvister om forklaringen på avtalen
• iverksette handlinger hvis leietaker eller utleier ikke opptrer i samsvar med inngåtte avtaler
• oppsigelse av leieavtalen

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

Tjenestene til Law & More

Selskapsrett

Selskapsrett

Hvert selskap er unikt. Derfor vil du motta juridisk rådgivning som er direkte relevant for din bedrift

Merknad om standard

Interim advokat

Trenger du advokat midlertidig? Gi tilstrekkelig juridisk støtte takket være Law & More

Advocate

Innvandringslov

Vi behandler saker som gjelder innleggelse, opphold, deportering og romvesen

Aksjonæravtale

Business lov

Hver gründer må forholde seg til selskapsrett. Forbered deg godt på dette.

"Law & More advokater
er involvert og
kan empati med
klientens problem ”

Intet-tull mentalitet

Vi liker kreativ tenking og ser utover de juridiske aspektene ved en situasjon. Det handler om å komme til kjernen i problemet og takle det i en bestemt sak. På grunn av vår no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan våre kunder stole på personlig og effektiv juridisk støtte.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller send oss ​​en e-post:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl