PRAKTISKE MÅL

Oppgaven

Praktiske forhold

Når du overlater vårt advokatfirma å representere interessene dine, legger vi dette til grunn i en oppdragsavtale. Denne avtalen beskriver vilkårene vi har diskutert med deg. Disse gjelder arbeidet vi skal utføre for deg, vår avgift, refusjon av utgifter og anvendelse av våre generelle vilkår. I utførelsen av oppdragsavtalen tas det gjeldende regelverk, inkludert reglene for den nederlandske advokatforeningen, hensyn til. Oppdraget ditt vil bli utført av advokaten du er i kontakt med, under den forståelse at denne advokaten kan ha deler av sitt arbeid utført under hans ansvar og tilsyn av en av de andre advokatene, juridiske rådgiverne eller rådgiverne. På den måten vil advokaten opptre på en måte som kan forventes av en kompetent og rimelig fungerende advokat. Under denne prosessen vil advokaten din holde deg orientert om utviklingen, fremdriften og endringene i saken din. Med mindre annet er avtalt, vil vi så langt det er mulig presentere korrespondansen som skal overføres til deg i utkast til form, med forespørselen om å informere oss om du er enig med innholdet.

Du står fritt til å si opp oppdragskontrakten for tidlig. Vi sender deg en endelig erklæring basert på timene du har brukt. Hvis det er avtalt et fast gebyr og arbeidet har startet, vil dette faste gebyret eller deler av det dessverre ikke bli refundert.

økonomiøkonomi

Det avhenger av oppgaven hvordan de økonomiske ordningene vil bli gjort. Law & More er forberedt på å estimere eller indikere kostnadene knyttet til oppdraget på forhånd. Noen ganger kan dette føre til en fast avgiftsavtale. Vi tar hensyn til våre kunders økonomiske stilling og er alltid villige til å tenke sammen med våre kunder. Kostnadene for våre juridiske tjenester som er langsiktige og basert på en timepris, belastes med jevne mellomrom. Vi kan be om et forskudd ved begynnelsen av arbeidet. Dette for å dekke startkostnadene. Denne forskuddsbetalingen blir avgjort senere. Hvis antall arbeidstimer er mindre enn forskuddets størrelse, vil den ubrukte delen av forskuddet bli tilbakebetalt. Du vil alltid motta en klar spesifikasjon av timene og arbeidet som er utført. Du kan alltid be advokaten din om en forklaring. Avtalt timeavgift er beskrevet i oppdragsbekreftelsen. Med mindre annet er avtalt, er beløpene som er nevnt eksklusiv merverdiavgift. Du kan også skylde kostnader som rettsregisteravgift, fogderi, utdrag, reise- og oppholdsutgifter og fraktkostnader. Disse såkalte ut-av-lommen-utgiftene belastes deg separat. I tilfeller som varer lenger enn ett år, kan den avtalte satsen justeres årlig med en indekseringsprosent.

Vi vil be deg om å betale advokatens regning innen 14 dager etter fakturadato. Hvis betaling ikke skjer i tide, har vi rett til (midlertidig) å stanse arbeidet. Gi beskjed hvis du ikke kan betale fakturaen innen det angitte tidsrommet. Hvis det er tilstrekkelig grunn til dette, kan ytterligere ordninger gjøres etter advokatens skjønn. Disse vil bli spilt inn skriftlig.

Law & More er ikke tilknyttet Legal Aid Board. Det er hvorfor Law & More tilbyr ikke subsidiert rettshjelp. Hvis du ønsker å få subsidiert rettshjelp ("et tillegg"), anbefaler vi at du kontakter et annet advokatfirma.

Identifikasjonsplikt

I vår funksjon som advokatfirma og skattekonsulent med base i Nederland, er vi forpliktet til å overholde nederlandsk og europeisk lovgivning om hvitvasking av penger og svindel (WWFT), som krever på oss plikten til å skaffe klare bevis på vår klients identitet, før vi kan tilby tjenester og inngå et kontraktsforhold. Derfor kan et utdrag fra Handelskammeret og / eller bekreftelse av en kopi eller et gyldig bevis på identitet bli bedt om i denne sammenhengen. Du kan lese mer om dette på KYC-forpliktelser.

Generelle vilkår og betingelser

Våre generelle vilkår gjelder for våre tjenester. Disse generelle vilkårene og kodningene vil bli sendt til deg sammen med oppdragsavtalen. Du finner dem også på Generelle vilkår.

Prosedyre for klage

Vi legger stor vekt på kundenes tilfredshet. Vårt firma vil gjøre alt som er i sin makt for å gi deg best mulig service. Skulle du likevel være misfornøyd med et bestemt aspekt av tjenestene våre, ber vi deg gi oss beskjed så raskt som mulig og diskutere det med advokaten din. I samråd med deg vil vi prøve å finne en løsning på problemet som har oppstått. Vi vil alltid bekrefte denne løsningen skriftlig. I tilfelle det ikke er mulig å komme til en løsning sammen, har kontoret også en klage på kontoret. Du finner videre om denne prosedyren på Prosedyre for klage på kontoret.

Hva kundene sier om oss

Veldig kundevennlig service og perfekt veiledning!

Mr. Meevis har bistått meg i en arbeidsrettssak. Dette gjorde han, sammen med sin assistent Yara, med stor profesjonalitet og integritet. I tillegg til sine egenskaper som profesjonell advokat, forble han til enhver tid likestilt, et menneske med en sjel, som ga en varm og trygg følelse. Jeg gikk inn på kontoret hans med hendene i håret, Mr. Meevis ga meg umiddelbart følelsen av at jeg kunne slippe håret mitt og han ville ta over fra det øyeblikket av, ordene hans ble til handling og løftene hans ble holdt. Det jeg liker best er den direkte kontakten, uansett dag/tid så var han der når jeg trengte han! En topper! Takk Tom!

10
Nora
Eindhoven

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.