NEDERLANDSK ADVOKATFORBUND

NOVA-logo

Den nederlandske advokatforeningen er den offentlige profesjonelle organisasjonen for advokatyrket. I interessen for en forsvarlig rettsadministrasjon fremmer Advokatforeningen riktig praksis for det juridiske yrket og overvåker kvaliteten på tjenestene som tilbys av advokater.

Advokatforeningen er dannet av alle advokater i Nederland. I tillegg er Nederland lovlig delt inn i elleve regioner, som representerer domstolenes jurisdiksjoner. Alle advokater i regionen der de har sine kontorer sammen danner den lokale advokatforeningen. Advokatene til Law & More er selvfølgelig medlemmer av den lokale og nasjonale advokatforeningen.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.