Et tverrfaglig nederlandsk advokatfirma

Law & More er et dynamisk multidisiplinært nederlandsk advokatfirma og skatterådgivning som spesialiserer seg på nederlandsk selskaps-, handels- og skatterett og er basert i Amsterdam og Eindhoven Science Park - den nederlandske "Silicon Valley" i Nederland.

Med sin nederlandske selskap og skattemessige bakgrunn, Law & More kombinerer kunnskapen til et stort bedrifts- og skatterådgivningsfirma med oppmerksomhet på detaljer og tilpasset service du forventer av et butikkfirma. Vi er virkelig internasjonale når det gjelder omfanget og arten av våre tjenester, og vi jobber for en rekke sofistikerte nederlandske og internasjonale kunder, fra selskaper og institusjoner til enkeltpersoner.

Law & More har til disposisjon et dedikert team av flerspråklige advokater og skatterådgivere med inngående kunnskap innen felt av nederlandsk kontraktsrett, nederlandsk selskapsrett, nederlandsk skatterett, nederlandsk arbeidsrett og internasjonal eiendomsrett. Selskapet spesialiserer seg også i skatteeffektiv strukturering av eiendeler og aktiviteter, nederlandsk energilov, nederlandsk finanslov og eiendomstransaksjoner.

Enten du er et multinasjonalt selskap, en SMB, en fremvoksende virksomhet eller en privatperson, vil du oppdage at tilnærmingen vår forblir den samme: total forpliktelse til å være tilgjengelig og lydhør overfor dine behov til enhver tid. Vi tilbyr mer enn bare teknisk juridisk dyktighet - vi leverer sofistikerte, tverrfaglige løsninger med en personlig service og tilnærming.

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Bedriftsadvokat

Law & More tilbyr også juridisk tvisteløsning og søksmålstjenester til selskaper og enkeltpersoner. Den gjennomfører velbalanserte vurderinger av mulighetene og risikoene i forkant av alle juridiske prosedyrer. Det hjelper klienter fra de tidlige stadiene helt til sluttfasen av rettsforhandlingene, og baserer arbeidet med en gjennomtenkt, avansert strategi. Selskapet fungerer også som en intern advokat for forskjellige nederlandske og internasjonale selskaper.

På toppen av dette har firmaet ekspertise i å gjennomføre komplekse forhandlings- og meklingsprosedyrer i Nederland. Sist, men ikke minst, tilbyr vi våre kunder opplæringskurs, skreddersydd for å tilpasse deres ansattes behov, på en rekke juridiske emner, som er av betydning for det aktuelle selskapet.

Du er velkommen til å ta en titt på hjemmesiden vår, hvor du finner mer informasjon om Law & More. Hvis du ønsker å diskutere en spesifikk juridisk sak, eller hvis du har et spørsmål om våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt.

Vårt firma er medlem av LCS-nettverket av advokater med base i Haag, Brussel og Valencia.

Hva kundene sier om oss

"Law & More holder på og holder den andre siden under press ”

vår filosofi

Vår tverrfaglige tilnærming til de nederlandske advokat-, advokat- og skatterådgivningstjenestene er juridiske, kommersielle og praktiske. Vi trenger alltid først inn i kjernen i kundenes virksomhet og behov. Ved å forutse deres krav er våre advokater i stand til å tilby profesjonelle tjenester på høyeste kvalitetsnivå.

Vårt omdømme er bygd på en dyp forpliktelse til å imøtekomme og oppfylle de individuelle kravene til hver av våre kunder, uavhengig av om de er multinasjonale selskaper, nederlandske virksomheter, utvider innovative bedrifter eller privatpersoner. Vi streber etter å hjelpe våre kunder på den mest effektive måten å nå sine mål, mens vi tar hensyn til det ofte komplekse internasjonale miljøet de driver og utvikler sin virksomhet.

Kundene våre er i sentrum for alt vi gjør. Law & More er derfor fullstendig opptatt av dyktighet som et fundament som vi permanent utvikler vår profesjonelle troverdighet og integritet. Fra starten av har vi vært opptatt av å tiltrekke oss talentfulle og dedikerte advokater og skatterådgivere som leverer de beste resultatene for våre kunder, hvis tilfredshet er i forkant av hvem vi er og hva vi gjør.

Artikler

vår filosofi

Historisk sett har Nederland alltid vært en meget attraktiv jurisdiksjon for å strukturere EUs og verdensomspennende aktiviteter fra, å investere, utvikle og drive forretning. Nederland trekker kontinuerlig et stort antall teknologiske og sofistikerte multinasjonale selskaper så vel som ”verdens borgere”.

Vår Bedriftskunde praksis fokuserer på et bredt spekter av internasjonalt aktive selskaper som offentlige og private selskaper innarbeidet både i Nederland og over landegrensene.

De Private kunder praksis av Law & More fokuserer på hjelp fra enkeltpersoner og internasjonale familier, som strukturerer deres forretningsaktiviteter gjennom den nederlandske jurisdiksjonen. Våre internasjonale kunder kommer fra forskjellige land og bakgrunn. De er vellykkede gründere, høyt kvalifiserte expats og andre personligheter med interesser og eiendeler i forskjellige jurisdiksjoner.

Våre bedrifts- og privatkunder får alltid en like høy kvalitet av skreddersydde, dedikerte og konfidensielle juridiske tjenester, spesielt designet for å imøtekomme deres spesielle krav og behov.

Administrerende partner / advokat

Juridisk rådgiver

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More