Nederland er en innovasjonsleder i Europa

Ifølge European Innovation Scoreboard of the European Commission, mottar Nederland 27 indikatorer for innovasjonspotensial. Nederland ligger nå på 4. plass (2016 - 5. plass), og blir kåret til Innovasjonsleder i 2017, sammen med Danmark, Finland og Storbritannia.

I følge den nederlandske økonomiministeren kom vi til dette resultatet fordi stater, universiteter og selskaper jobber tett sammen. Et av kriteriene i European Innovation Scoreboard for State Assessment var "offentlig-privat samarbeid". Det er også verdt å nevne at investeringene for innovasjoner i Nederland er de høyeste i Europa.

Er du interessert i The European Innovation Scoreboard 2017? Du kan lese alt på EU-kommisjonens nettsted.

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.