Maxim Hodak er en nederlandsk advokat med omfattende internasjonal (intern) juridisk erfaring med særlig fokus på å betjene kunder fra eurasiske markeder i Nederland innen nederlandsk selskapsrett, nederlandsk handelsrett, internasjonal handelsrett, selskapsrett finansiering og fusjoner og anskaffelser, etablering og styring av komplekse internasjonale prosjekter og skatte- / finansstrukturer. Maxim Hodak kommuniserer på nederlandsk, tysk, fransk, engelsk, russisk og ukrainsk. Maxim Hodak har fokusert på klienter fra Eurasia som et svar på et økende behov hos slike klienter for å motta en omfattende juridisk rådgivning og støtte innenfor rammen av å etablere operasjoner og strukturering av eiendeler og aktiviteter i og gjennom den nederlandske jurisdiksjonen. Maxim Hodak begynte sin juridiske karriere i Clifford Chance Brussel i 2002. Deretter har han jobbet som juridisk rådgiver i ING Bank i Nederland. I 2005 ble han bedt om å melde seg inn i en internasjonal TV-kanal som daglig leder og administrerende direktør i holdingselskapet for å støtte enheten i den internasjonale veksten og ekspansjonen fra Nederland. Fra og med 2009 fortsatte Maxim Hodak å tilby juridiske tjenester til forskjellige eurasiske kunder i Nederland med fokus på selskaps- og kontraktsrett, internasjonal skatt, kapitalstrukturering og prosjektfinansiering. Maxim Hodak har en mastergrad i jus (University of Amsterdam) og en etterutdannet profesjonsutdanning innen Investment Finance (EHSAL Management School, Brussel). Maxim Hodak er videre opptatt av fortsatt nederlandsk juridisk og skatteopplæring.

Maxim Hodak

Maxim Hodak-bilde

Maxim Hodak er en nederlandsk advokat med omfattende internasjonal (intern) juridisk erfaring med særlig fokus på å betjene kunder fra eurasiske markeder i Nederland innen nederlandsk selskapsrett, nederlandsk handelsrett, internasjonal handelsrett, selskapsfinansiering og fusjoner og anskaffelser, etablering og styring av komplekse internasjonale prosjekter og skatte- / finansstrukturer. Maxim Hodak kommuniserer på nederlandsk, tysk, fransk, engelsk, russisk og ukrainsk.

Maxim Hodak har fokusert på klienter fra Eurasia som et svar på et økende behov hos slike kunder til å motta en omfattende juridisk rådgivning og støtte i rammen av å sette opp drifter og strukturere eiendeler og aktiviteter i og gjennom den nederlandske jurisdiksjonen.

Maxim Hodak begynte sin juridiske karriere i Clifford Chance Brussel i 2002. Deretter har han jobbet som advokatfullmektig i ING Bank i Nederland. I 2005 ble han bedt om å melde seg inn i en internasjonal TV-kanal som daglig leder og administrerende direktør i holdingselskapet for å støtte enheten i den internasjonale veksten og ekspansjonen fra Nederland. Fra og med 2009 fortsatte Maxim Hodak å tilby juridiske tjenester til forskjellige eurasiske kunder i Nederland med fokus på selskaps- og kontraktsrett, internasjonal skatt, kapitalstrukturering og prosjektfinansiering.

Maxim Hodak har en mastergrad i jus (University of Amsterdam) og en etterutdannet profesjonsutdanning innen Investment Finance (EHSAL Management School, Brussel). Maxim Hodak er videre opptatt av fortsatt nederlandsk juridisk og skatteopplæring.