MAXIM HODAK

Maxim Hodak

Maxim Hodak er en nederlandsk advokat med omfattende internasjonal (intern) juridisk erfaring med særlig fokus på å betjene kunder fra eurasiske markeder i Nederland innen nederlandsk selskapsrett, nederlandsk handelsrett, internasjonal handelsrett, selskapsfinansiering og fusjoner og anskaffelser, etablering og styring av komplekse internasjonale prosjekter og skatte- / finansstrukturer. Maxim Hodak kommuniserer på nederlandsk, tysk, fransk, engelsk, russisk og ukrainsk.

Maxim Hodak har fokusert på klienter fra Eurasia som et svar på et økende behov hos slike kunder til å motta en omfattende juridisk rådgivning og støtte i rammen av å sette opp drifter og strukturere eiendeler og aktiviteter i og gjennom den nederlandske jurisdiksjonen.

Maxim Hodak begynte sin juridiske karriere i Clifford Chance Brussel i 2002. Deretter har han jobbet som advokatfullmektig i ING Bank i Nederland. I 2005 ble han bedt om å melde seg inn i en internasjonal TV-kanal som daglig leder og administrerende direktør i holdingselskapet for å støtte enheten i den internasjonale veksten og ekspansjonen fra Nederland. Fra og med 2009 fortsatte Maxim Hodak å tilby juridiske tjenester til forskjellige eurasiske kunder i Nederland med fokus på selskaps- og kontraktsrett, internasjonal skatt, kapitalstrukturering og prosjektfinansiering.

Maxim Hodak har en mastergrad i juss (University of Amsterdam) og en postgraduate profesjonsutdanning innen området investeringsfinansiering (EHSAL Management School, Brussel). Maxim Hodak er dessuten opptatt av fortsatt nederlandsk juridisk og skattemessig utdanning.

Hva kundene sier om oss

Flott

Veldig vennlige mennesker og veldig god service ... kan ikke si noe annet som er super hjulpet. Skulle det skje vil jeg definitivt komme tilbake.

10
Jacky
Bree

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.