Er du en gründer eller en privatperson som leter etter spesialisert kunnskap uten å miste personlig kontakt av syne? Deretter Law & More er advokatfirmaet i Amsterdam for deg. Law & More er et dynamisk, tverrfaglig advokatfirma, som ligger i Amsterdam som kombinerer kunnskapen til et stort kontor med den oppmerksomheten og den skreddersydde servicen du forventer fra et butikkontor. Og mens andre advokatfirmaer bare tilbyr juridisk bistand, advokatene til Law & More gå et skritt videre. Våre spesialister i Amsterdam tilbyr ikke bare juridisk støtte og hjelper deg som rådgiver eller rettssak, men advokatene på Law & More tjene også som din sparringpartner innen det juridiske feltet.

TRENGER DU LOVGIVER I AMSTERDAM?
KONTAKT LAW & MORE!

Advokat i Amsterdam

Er du en gründer eller en privatperson som leter etter spesialisert kunnskap uten å miste personlig kontakt av syne? Deretter Law & More er advokatfirmaet i Amsterdam for deg. Law & More er et dynamisk, tverrfaglig advokatfirma, som ligger i Amsterdam som kombinerer kunnskapen til et stort kontor med den oppmerksomheten og den skreddersydde servicen du forventer fra et butikkontor.

Hurtigmeny

Og mens andre advokatfirmaer bare tilbyr juridisk bistand, advokatene til Law & More gå et skritt videre. Våre spesialister i Amsterdam tilbyr ikke bare juridisk støtte og hjelper deg som rådgiver eller rettssak, men advokatene på Law & More tjene også som din sparringpartner innen det juridiske feltet. Vi har et sterkt, spesialisert team av advokater som er klare til å hjelpe deg med å løse ditt juridiske problem på noen måte. Er du nysgjerrig på arbeidsmetoden vår? Ta kontakt med oss.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 20 369 71 21

"Law & More advokater
er involvert og
kan empati med
klientens problem ”

Ekspertene til Law & More i Amsterdam

Som et advokatfirma Law & More er aktiv innen virksomhetsrett, immaterialrett og teknologi, samt arbeidsrett, innvandringsrett og familierett. Ser du etter et annet rettsområde? Så ta en titt på vår ekspertvurderingsside der alle våre rettsområder er oppført. Våre advokater er eksperter på alle nevnte områder og hjelper deg gjerne på alle områder. Når det gjelder selskaper, Law & More fungerer for gründere innen ulike bransjer, som industri, transport, landbruk, helse og detaljhandel. I tillegg har advokatene våre i Amsterdam mye erfaring med å jobbe for innovative selskaper og hjelpe eller veilede oppstart. Våre advokater er vant til å arbeide innen teknologi, forskning, utvikling, etablering av immaterielle rettigheter, lisensiering og oppfinnelse av utvidelse.

Advokat Amsterdam

Advokatfirma i Amsterdam

I tillegg til vår omfattende kunnskap om nederlandsk (prosess) lov, er vårt advokatfirma virkelig internasjonalt når det gjelder omfanget og arten av tjenestene våre, og jobber for en rekke sofistikerte nederlandske og internasjonale klienter, fra selskaper og institusjoner til enkeltpersoner. For å gi våre kunder best mulig service, har vi et dedikert team med flerspråklige advokater og jurister, som blant annet behersker russisk. De er i stand til å veilede og hjelpe deg fra begynnelsen til slutten av enhver juridisk prosess, og baserer arbeidet sitt på en gjennomtenkt, avansert strategi. Uansett nasjonalitet, er grunnprinsippet ved Law & More er at alle skal ha muligheten til å stå opp for sine egne rettigheter. Våre advokater tilstreber derfor et best mulig pris-kvalitet-forhold for våre klienter. Dette sikrer at du mottar juridisk bistand på et høyt nivå, og at investeringen din vil betale for seg selv.

Så der normale advokater bare tilbyr juridisk kunnskap og et kritisk blikk, tilbyr våre advokater i Amsterdam mer service enn andre advokatfirmaer. Law & More team i Amsterdam jobber på en praktisk og personlig måte for både internasjonale og nasjonale selskaper og privatpersoner. På vårt kontor i Amsterdam har vi lange åpningstider og er åpne om kveldene og helgene. Advokatene våre er vant til å jobbe raskt, slik at du aldri trenger å vente lenge på svar på e-posten din eller før du har et av våre ansatte på telefonen. Selv utenfor kontortid kan du alltid nå en av advokatene våre. Hastighet og kompetanse er av største betydning for oss, noe som betyr at du kan stole på jevn og målrettet kommunikasjon. Er du interessert i tjenesten vår? Ta kontakt med oss. Advokatene til Law & More står til tjeneste!

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Yara Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 20 369 71 21 eller send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.