Er du en gründer eller en privatperson som blir konfrontert med et juridisk problem og ønsker å se at det er løst? Vær så snill og kontakt Law & More, våre advokater hjelper deg gjerne! På Law & More Vi forstår at uansett om du er en gründer eller en privatperson, er alle juridiske spørsmål ett for mange, og at ethvert juridisk spørsmål kan ha stor innvirkning på livet ditt. Så i motsetning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyr deg noe ekstra. Der de fleste advokatfirmaer bare har kunnskap om det definerte området i vår lov og rutinemessig utfører aktiviteter, Law & More gir deg en rask service og en personlig tilnærming i tillegg til både omfattende og spesifikk juridisk kunnskap.

TRENGER EN LOVER I EINDHOVEN?
KONTAKT LAW & MORE!

Advokat i Eindhoven

Er du en gründer eller en privatperson som blir konfrontert med et juridisk problem og ønsker å se at det er løst? Vær så snill og kontakt Law & More, våre advokater hjelper deg gjerne! På Law & More Vi forstår at uansett om du er en gründer eller en privatperson, er alle juridiske spørsmål ett for mange, og at ethvert juridisk spørsmål kan ha stor innvirkning på livet ditt. Så i motsetning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyr deg noe ekstra.

Hurtigmeny

Der de fleste advokatfirmaer bare har kunnskap om det definerte området i vår lov og rutinemessig utfører aktiviteter, Law & More gir deg en rask service og en personlig tilnærming i tillegg til både omfattende og spesifikk juridisk kunnskap. For eksempel er våre advokater eksperter innen familierett, arbeidsrett, selskapsrett, åndsverk og etterlevelse. Og når det gjelder selskaper, Law & More fungerer for gründere i forskjellige grener, som industri, transport, landbruk, helsevesen og detaljhandel. Leter du etter et annet rettsområde? Så kan du se på vår ekspertiseside som alle rettsområdene våre er oppført på.

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

"Law & More advokater
er involvert og
kan empati med
klientens problem ”

Kompetansen til Law & More i Eindhoven

Uansett type juridisk problemstilling, vår Law & More advokater er i stand til å veilede og hjelpe deg fra begynnelse til slutten av enhver juridisk prosess, og baserer arbeidet med en gjennomtenkt, avansert strategi. Advokatfirmaet vårt leverer også juridisk tvisteløsning og søksmålstjenester til både selskaper og privatpersoner og foretar en velbalansert vurdering av mulighetene og risikoene i forkant av alle juridiske prosedyrer. Og når det kommer til en juridisk prosedyre, vil våre advokater fra Eindhoven kjempe for deg. Vi mener tross alt at alle bør ha muligheten til å stå opp for sine egne rettigheter. Det er også grunnen til at vi streber etter et best mulig pris / kvalitet-forhold for våre kunder, slik at du kan være sikker på at investeringen din vil betale for seg selv. Men, Law & More tilbyr ikke bare juridiske tjenester som rådgiver og rettstvister, men er også tilgjengelig for deg som sparringspartner.

Advokatfirma i Eindhoven

Advokatfirma i Eindhoven

I tillegg til vår omfattende kunnskap om nederlandsk (prosessuell) lov, har vi mye internasjonal erfaring. Kontoret vårt er ikke bare internasjonalt når det gjelder omfanget og arten av sine tjenester, men også når det gjelder omfanget av avanserte lokale og internasjonale kunder. For å gi våre kunder en best mulig service har vi et dedikert team av flerspråklige advokater og jurister, som mestrer det russiske språket, blant annet. Så om du er et utenlandsk, utenlandsk selskap eller en privatperson, eller om du blir konfrontert med et juridisk spørsmål angående en utenlandsk motpart, Law & More advokater er der for deg! Er du nysgjerrig på arbeidsmetoden vår og hva vi kan gjøre for deg? Så kontakt oss.

Så leter du etter kunnskapen til et stort bedriftskontor? Men vil du fremdeles ha personlig kontakt, som et lite butikkkontor? Deretter Law & More er Eindhoven advokatfirma for deg. Law & More er et dynamisk, tverrfaglig advokatfirma, lokalisert i Science Park i Eindhoven, også kalt Silicon Valley of the Netherlands som jobber for et bredt spekter av lokale og internasjonale klienter, selskaper, institusjoner og enkeltpersoner. Våre advokater i Eindhoven tilbyr deg mer service enn andre kontorer. For eksempel har Eindhoven-kontoret lange åpningstider, og vi har også åpent om kvelden og i helgene (man / fre 8.00 - 22.00, lør / så 9.00 - 17.00). Videre er vi vant til å jobbe så raskt som mulig, slik at du ikke trenger å vente lenge på at vi svarer på mailen din eller før du har en av våre ansatte på telefon.

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Yara Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [e-postbeskyttet]
MR. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-postbeskyttet]

Law & More B.V.