KYC FORPLIKTELSER

Å være et juridisk og skattemessig advokatfirma etablert i Nederland, er vi forpliktet til å overholde de nederlandske og EU-lovene og forskriftene mot hvitvasking av penger som pålegger oss overholdelsesregler for å skaffe klare bevis på vår klients identitet før vi begynner med tjenestetilbudet vårt og forretningsforhold.

Følgende viser hvordan informasjon vi trenger i de fleste tilfeller, og hvilket format denne informasjonen må leveres til oss. Skulle du på noe tidspunkt trenge ytterligere veiledning, hjelper vi deg gjerne i denne foreløpige prosessen.

Din identitet

 Vi krever alltid en original bekreftet sann kopi av et dokument, som viser navnet ditt og som viser adressen din. Vi kan ikke godta skannede kopier. I tilfelle du fysisk dukker opp på kontoret vårt, kan vi identifisere deg og lage en kopi av dokumentene til filene våre.

 • Gyldig signert pass (notarisert og forsynt med en apostille);
 • Europeisk identitetskort;

Adressen din

En av følgende originaler eller bekreftede sanne kopier (ikke mer enn 3 måneder gammel):

 • Et offisielt oppholdsbevis;
 • En nylig regning for gass, elektrisitet, hjemmetelefon eller annet verktøy;
 • En gjeldende lokal skatteoppgave;
 • En uttalelse fra en bank eller en finansinstitusjon.

Referansebrev

I mange tilfeller vil vi kreve et referansebrev utstedt av en profesjonell tjenesteleverandør som eller som har kjent personen i minst ett år (f.eks. Notarius, advokatcertifisert regnskapsfører eller en bank), som sier at personen anses å være en anerkjent person som ikke forventes å være involvert i handel med ulovlige stoffer, organisert kriminell virksomhet eller terrorisme.

Forretningsbakgrunn

For å oppfylle de pålagte overholdelseskravene i mange tilfeller må vi etablere din nåværende forretningsbakgrunn. Denne informasjonen må støttes av dokumenter, data og pålitelige kilder til informasjon, for eksempel:

 • Sammendragsoversikt;
 • Nylig utdrag fra kommersielt register;
 • Kommersielle brosjyrer og nettsted;
 • Årlige rapporter;
 • Nyhetsartikler;
 • Styreverv.

Bekrefte den opprinnelige kilden til rikdom og midler

Et av de viktigste kravene til overholdelse vi må oppfylle, er å også etablere den opprinnelige kilden til pengene du bruker til å finansiere et selskap / enhet / stiftelse.

Tilleggsdokumentasjon (hvis et selskap / enhet / stiftelse er involvert)

Avhengig av hvilken type tjenester du trenger, strukturen du ønsker råd og strukturen du vil at vi skal sette opp, må du gi ytterligere dokumentasjon.

Hva kundene sier om oss

Adekvat tilnærming

Tom Meevis var involvert i saken hele veien, og hvert spørsmål som var fra min side ble besvart raskt og tydelig av ham. Jeg vil absolutt anbefale firmaet (og Tom Meevis spesielt) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Tom Meevis bilde

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Personverninnstillinger
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom innstillingene for nettleseren din. Vi bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologi. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjepartsinnbygging. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene vi bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk vår Personvernserklæring
Law & More B.V.