For å forhindre andre i å bruke arbeidet ditt, tilbyr åndsverkloven muligheten til å beskytte dine utviklede ideer og kreative konsepter. Dette betyr at kreasjonene dine bare kan brukes med din tillatelse. Dette er spesielt viktig i vårt raskt skiftende og innovative samfunn. Vil du vite mer om åndsverk?

ER DU EN UTVIKLER?
BESKYTT DINE SKAPER

Lov om åndsverk

For å forhindre at andre mennesker bruker arbeidet ditt, gir immateriell loven muligheten til å beskytte dine utviklede ideer og kreative konsepter. Dette betyr at kreasjonene dine bare kan brukes med din tillatelse. Dette er spesielt viktig i vårt raskt skiftende og innovative samfunn.

Hurtigmeny

Vil du vite mer om immateriell rett? Spesialistene på Law & More kan gi deg juridisk hjelp hvis du ønsker å beskytte dine ideer eller kreasjoner. Hvis du kontakter oss, vil vi hjelpe deg med registrering av åndsverk og vi vil handle på dine vegne mot eventuelle krenkere. Vår ekspertise innen immateriell rett er:

• Opphavsrett;
• Varemerker;
• Patenter og patenter;
• Handelsnavn

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Ring +31 (0) 40 369 06 80

Immaterielle rettigheter

Auteursrecht image

Copyright advokat

Er du eier av en bok, film, musikk, maleri, foto eller skulptur? Ta kontakt med oss

Merkenrecht-bilde

Varemerkeregistrering

Ønsker du å registrere produktet eller tjenesten din? Vi kan hjelpe deg

Patenten en octrooien image

Søk om patent

Er du eier av en oppfinnelse? Ordne et patent

Handelsnamen image

Handelsnavn

Vi hjelper deg med å registrere ditt handelsnavn

"Law & More
er involvert og
kan empati med
det klientens problemer. ”

Intellektuell eiendom

Hvis du er en oppfinner, designer, utvikler eller forfatter, kan du beskytte arbeidet ditt gjennom åndsverklov. Intellektuell eiendomslov sikrer at andre ikke kan bruke dine kreasjoner med mindre du gir tillatelse til det. Dette gir deg muligheten til å få tilbake investeringene dine i utviklingen av et produkt. For å få beskyttelse, er det viktig at du har en detaljert idé. En ide alene er ikke nok, siden den kan utarbeides på flere måter. Når du har en utviklet idé, kan våre advokater registrere din immaterielle eiendom på forskjellige måter. Det er forskjellige typer åndsverklov, som kan brukes separat eller i kombinasjon.

Intellektuelt eigendomsrecht

De forskjellige eiendomsrettighetene

Det er forskjellige typer åndsverklover, som art, omfang og varighet varierer fra en eiendomsrett til en annen. Noen ganger kan flere immaterielle rettigheter registreres samtidig. Law & Moresin ekspertise innen immateriell rett inkluderer copyright, varemerkerett, patenter og patenter og handelsnavn. Ved å ta kontakt Law & More kan du spørre om mulighetene.

opphavsrett

Opphavsrett beskytter skapernes verk og gir skaperen rett til å publisere, reprodusere og beskytte sitt arbeid mot misbruk av tredjepart. Begrepet 'arbeid' inkluderer bøker, filmer, musikk, malerier, fotografier og skulpturer. Selv om det ikke trenger å bli søkt om opphavsrett, da det oppstår automatisk når et verk opprettes, er det tilrådelig å registrere opphavsretten. For å etablere retten, kan du alltid bevise at arbeidet eksisterte på en bestemt dato. Vil du registrere din copyright og beskytte arbeidet ditt mot personer som krenker din copyright? Ta kontakt med advokatene på Law & More.

Varemerkerett

Varemerkerett gjør det mulig å registrere varemerket ditt, slik at ingen kan bruke navnet ditt uten din tillatelse. En varemerkerett blir bare bekreftet hvis du registrerer varemerket i varemerkeregisteret. Law & MoreAdvokatene hjelper deg gjerne med dette. Hvis varemerket ditt er registrert og brukt uten din tillatelse, er dette brudd på varemerket. Din Law & More advokat vil da kunne hjelpe deg med å iverksette tiltak mot overtredere.

Patenter og patenter

Når du har utviklet en oppfinnelse, teknisk produkt eller prosess, kan du søke om patent. Patentet sikrer at du har enerett på oppfinnelsen, produktet eller prosessen din. For å søke om patent, må du oppfylle fire krav:

• Det må være en oppfinnelse;
• Oppfinnelsen må være ny;
• Det må være et oppfinnsomt skritt. Dette betyr at oppfinnelsen din må være nyskapende og ikke bare en liten forbedring av et eksisterende produkt;
• Oppfinnelsen din må være industrielt anvendbar.

Law & More sjekker at du oppfyller alle kravene og hjelper deg å søke om patent.

Handelsnavn

Et handelsnavn er navnet som et selskap drives under. Et handelsnavn kan være det samme som et merkenavn, men det er ikke alltid tilfelle. Handelsnavn kan beskyttes ved å registrere dem hos Handelskammeret. Konkurrenter har ikke lov til å bruke ditt handelsnavn. Handelsnavn som forvirrende ligner på ditt handelsnavn er heller ikke tillatt. Imidlertid er denne beskyttelsen regionalt bundet. Bedrifter i en annen region kan bruke et lignende eller samme navn. Imidlertid kan et handelsnavn gis ekstra beskyttelse ved også å registrere det som et varemerke. Advokatene kl Law & More vil gjerne gi deg råd om mulighetene.

Leter du etter en advokat for åndsverk? Vær så snill og kontakt Law & More. Vi kan hjelpe deg med å etablere dine rettigheter og støtte deg når dine rettigheter krenkes.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:

MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - [Email protected]
MR. Maxim Hodak, talsmann for & More - [Email protected]