TRENGER INNKRAVSADVOKAT?
Spør om lovlig hjelp

VÅRE LOVERE ER SPESIALISTER I NEDERLANDSK LOV

Krysset av Klar.

Krysset av Personlig og lett tilgjengelig.

Krysset av Dine interesser først.

Lett tilgjengelig

Lett tilgjengelig

Law & More er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 08 til 00 og i helgene fra 22 til 00

God og rask kommunikasjon

God og rask kommunikasjon

Våre advokater lytter til saken din og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilnærming

Personlig tilnærming

Vår arbeidsmetode sikrer at 100% av kundene våre anbefaler oss, og at vi i gjennomsnitt blir vurdert til 9.4

Kategorier

Forskning viser at 30% av konkursene i Nederland er forårsaket av ubetalte fakturaer. Har selskapet ditt en kunde som fremdeles ikke har betalt? Eller er du en privatperson og har du en skyldner som fremdeles skylder deg penger? Ta deretter kontakt med Law & More inkassoadvokater. Vi forstår at ubetalte fakturaer er veldig irriterende og uønskede, og det er grunnen til at vi hjelper deg fra begynnelse til slutten av innsamlingsprosessen. Våre inkassadvokater kan gjennomgå både en utenrettslig inkassoprosedyre og en rettslig innkrevingsprosedyre med deg. Law & More er også kjent med loven om tilknytning og kan hjelpe deg i tilfelle konkurs. Til slutt gjør det ingen forskjell for oss om skyldneren bor i Nederland eller er etablert i utlandet. På grunn av vår internasjonale bakgrunn er vi kvalifisert for mer komplekse, omstridte eller større krav.

Når det gjelder inkasso, tenker du sannsynligvis på et inkassobyrå eller fogderi enn på en inkassoadvokat. Dette fordi alle tre parter er i stand til å samle utestående gjeld. Imidlertid er det noen viktige trinn i inkassoprosessen som generelt kan utføres av en inkassoadvokat:

Inkasso Advokatbilde

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ADVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Bedriftsadvokat

"Jeg har mottatt profesjonell rådgivning innen avtalt tid"

Trinn-for-trinn plan for inkassoprosess

1. Minnelig fase. Hvis kravet ditt kan samles inn, kan en minnelig prosedyre først startes av inkassoadvokatene til Law & More. I denne fasen prøver vi å overtale skyldneren til å betale ved hjelp av brev og/eller telefonsamtaler, eventuelt økt med lovpålagte renter og utenrettslige inkassokostnader.

2. Forhandlinger. Har du et godt forhold til motparten din, og vil du opprettholde dette gode forholdet? I denne fasen prøver vi å komme til enighet mellom partene gjennom forhandlinger og for eksempel lage en betalingsordning.

3. Rettsfase. Å gå gjennom den minnelige prosedyren er ikke obligatorisk. Hvis din skyldner ikke samarbeider, kan våre inkassoadvokater lage en stevning og sende den til din skyldner. Med stevningen blir skyldneren innkalt til å møte i retten på en bestemt dato. I en juridisk fase krever vi betaling av de utestående beløpene og inkassokostnadene for retten.

4. Dommen. Etter at din skyldner har mottatt stevningen, vil han da få anledning til å svare på stevningen skriftlig. Hvis skyldneren ikke svarer og han ikke møter under høringen, vil dommeren avgjøre en fraværsdom der han innrømmer kravet ditt. Dette betyr at din skyldner må betale fakturaen, lovpålagte renter, inkassokostnader og saksbehandlingskostnader. Etter at dom er avsagt av dommeren, vil namsmannen forkynne denne dommen for skyldneren.

5. Dommen. Før den rettslige behandlingen starter, er det mulig å beslaglegge eiendommen til skyldneren. Dette kalles en vinterhage. Bevaringsvedlegg er ment å sikre at skyldneren ikke kan disponere over eiendeler før dommeren tar en avgjørelse, slik at du faktisk kan dekke kostnadene dine fra skyldneren. Hvis dommeren innvilger kravet ditt, vil vedlegget før dom bli omgjort til et tvangsvedlegg. Det betyr at eiendelene som er beslaglagt kan selges offentlig av namsmannen hvis skyldneren fortsatt ikke betaler. Kravet ditt blir betalt med inntektene fra disse eiendelene.

Hva kundene sier om oss

Våre inkassoadvokater står klare til å hjelpe deg:

Office Law & More

Tilnærmingen til inkassoadvokaten

Trinnene beskrevet ovenfor må tas for hver innsamlingsprosedyre. Men hva kan du forvente av Law & Moreer inkassoadvokater når du går gjennom disse trinnene?

 • Analyse og rådgivning om din juridiske stilling
 • Direkte og personlig kontakt, både på telefon og e-post
 • Kvalitet og involvering
 • Handle og reagere raskt og effektivt
 • Sitter på toppen av saken
 • Tenk alltid fremover og forbered de neste handlingene

Aktiviteter inkassoadvokat

 • Overvåke betalingsbetingelser og gjennomgå fakturaer
 • Forhandling med skyldnere
 • Utforming og sending av misligholdsvarsel
 • Forebygging av forskrivning og bruk av avbrudd
 • Utforming av stevning
 • Gjennomføring av rettssaker
 • Beslagleggelse og gjennomføring av henrettelse
 • Håndtering av internasjonale inkassosaker

Ofte Stilte Spørsmål

Inkassoloven i Nederland gjelder (utenrettslig) inkasso av pengekrav. Når du overleverer utestående fakturaer til inkassoadvokater, gir du en slags autorisasjon til inkassoadvokatene i henhold til inkassoloven for å kreve inn dine utestående krav. Dette er for eksempel en fordel for privatpersoner eller selskaper som har for lite tid selv eller som først og fremst vil fokusere på kjernevirksomheten. I tillegg er alle slags regler knyttet til (samlingen av) utestående fakturaer, for eksempel når det gjelder krav og resept, og det er flere parter involvert. Dette gjør inkassoloven interessant, men kompleks. Det er derfor det er lurt å engasjere en inkassoadvokat når du har utestående krav. Law & MoreAdvokater er eksperter innen inkassolovgivning og hjelper deg gjerne.
Det første trinnet som må tas er å informere skyldneren om at han ikke har oppfylt betalingsforpliktelsen. Du må gi ham muligheten til å betale innen rimelig tid uten ytterligere kostnader. Du sender en skriftlig purring til skyldneren, dette kalles en melding om mislighold. En periode på fjorten dager regnes normalt som en rimelig periode innenfor hvilken skyldneren fortsatt må betale kravet. Naturlig, Law & More's inkasso advokater kan utarbeide en melding om mislighold for deg. Hvis det ikke er sendt melding om mislighold, vil retten avvise ethvert krav om erstatning. Imidlertid er det situasjoner der det ikke er nødvendig å sende en melding om mislighold, for eksempel er oppfyllelse av avtalen permanent umulig. Likevel er det tilrådelig å alltid sende en melding om standard bare for å være sikker. Hvis betalingsforespørselen ikke blir etterkommet, kan vi starte innsamlingsprosessen.
 • Detaljene om kreditor og debitor
 • Dokumenter knyttet til gjelden (fakturanummer og dato)
 • Årsaken til at gjelden ennå ikke er betalt
 • Avtale eller andre ordninger som gjelden gjelder
 • En klar beskrivelse og begrunnelse av skyldige beløp
 • Eventuell korrespondanse mellom kreditor og debitor angående gjelden
Law & More tilbyr også støtte for å forhindre risiko knyttet til betaling og forsinket betaling. For eksempel anbefaler vi klienter å inkludere betalingsbetingelser i generelle vilkår og betingelser som kan forhindre uklarheter ved forsinket betaling. Vil du ha mer informasjon om dette? Ta kontakt med innsamlingsadvokatene til Law & More.
Er din skyldner lokalisert i utlandet? I så fall kan forskjellige faktorer spille en rolle, for eksempel et annet språk, kultur og betalingsvaner, noe som betyr at risikoen i forbindelse med inkassoprosedyren er større enn for skyldnere fra deres eget land. Imidlertid, for inkassoadvokatene til Law & More, disse faktorene utgjør ikke et hinder. Vi vil ikke la grenser stoppe oss og veileder deg derfor gjerne gjennom en inkassoprosess der skyldneren har etablert seg i utlandet, i eller utenfor Europa. Vil du vite hva vi kan gjøre for deg når du har å gjøre med en utenlandsk skyldner? Vær så snill og kontakt Law & More. Våre advokater hjelper deg gjerne.

Vil du vite hva Law & More kan gjøre for deg som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Så kontakt oss på telefon +31 40 369 06 80 eller send en e-post til:
MR. Tom Meevis, talsmann kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More